Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Bekymringer over amerikansk tech-skuffelse trækker ned

24/7 06:42

De asiatiske aktieinvestorer har fået lagt dæmper på forventningerne onsdag, efter svage regnskaber fra amerikanske tech-giganter har presset den ellers gode stemning fra de foregående dag.

Regnskabet fra Tesla skuffede og Alphabets data kunne ikke leve op til den skyhøje værdisætning.

- Barren var sat så højt for Alphabet, at selv om indtjeningen lige overgik estimaterne, kunne det ikke presse aktien højere op. Det siger også noget om bekymringerne for, at tech-aktierne er lidt for højt værdsat. Vi bliver nødt til at se, hvordan de andre tech-giganter klarer sig, og hvordan markedet reagerer, siger analytiker Kyle Rodda fra Capital.com ifølge Reuters.

Det skuffende regnskab fra Tesla og kursfaldet i Alphabet trækker futuresmarkedet ned. Her indikeres kursfald på 04-0,9 pct., når markedet åbner i New York senere på dagen.

MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavsaktier uden for Japan falder 0,1 pct.

I Tokyo ømmer investorerne sig ikke bare over technedturen, men også over en ganske markant styrkelse af den japanske yen.

En stærkere yen rammer indtjeningen has de store japanske eksportører, der traditionelt er følsomme over for valutaudsving.

Nikkei-225 indekset falder 1,0 pct., og Topix-indekset dropper 1,1 pct.

Den negative stemning rammer også de kinesiske investorer, men stemningen er blevet bedre op af dagen.

Shanghai Composite-indekset stiger 0,1 pct., mens CSI 300 falder 0,1 pct., og Hongkongs Hang Seng-indeks dykker 0,6 pct.

I Singapore er Strait Times indekset i rødt med et minus på 0,1 pct., mens børsen i Sydney står til at lukke med et minus på 0,2 pct. målt på ASX-indekset.

Taiwans børs er lukket da en tropisk tyfon hærger området.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
-1,0
Topix-1,1
Hongkongs Hang Seng-0,6
China Shanghai Composite+0,1
China CSI 300
-0,1
Taiwan TaiexLukket
Sydkoreas Kospi-0,4
Indiens BSE Sensex-0,4
Singapores STI-0,1
Sydney ASX 200-0,2

.\\˙ MarketWire