Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Morgan Stanley ser ikke en bred rotation ind i cykliske aktier

29/7 14:35

Selskabernes indtjeningsjusteringer er for det samlede marked begyndt at klinge af drevet af cykliske sektorer herunder biler, materialer og forbrugsservice, hvilket tyder på en ringe støtte til en bred rotation ind i cykliske aktier.

Det vurderer investeringsbanken Morgan Stanleys strateger heriblandt Michael Wilson, der anbefaler at være mere målrettet inden for de cykliske aktier, skriver Bloomberg News.

Investorerne fokuserer ifølge strategerne nu på vækstaktier, da en aftagende inflation åbner døren på klem for en rentenedsættelse fra den amerikanske centralbank i september.

Aftagende inflation kan blive en modvind for cykliske aktier, vurderer Michael Wilson, der henviser til, at indtjeningen i højere grad afhænger af magten over prisfastsættelsen.

Blandt de sektorer der normalt klarer sig bedre end det generelle marked under rentenedsættelsescyklusser nævnes biotek, idet der henvises til, at værdiansættelsen i sektoren er mere følsom over for centralbankens rente samt forventningen om, at opkøbsaktiviteten vil stige.

.\\˙ MarketWire