Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Zealand Pharma udnævner Eric Cox til kommerciel direktør

29/7 17:15

Zealand Pharma har ansat Eric Cox som kommerciel direktør, CCO, med virkning fra den 5. august. Det fremgår af en børsmeddelelse.

Eric Cox bliver del af ledelsesteamet og får ansvaret for Zealand kommercielle strategi og forretningsudvikling.

Eric Cox har 25 års erfaring fra biotek- og medicinalsektoren, og har senest været hos Carmot Therapeutics, hvor han stod i spidsen for selskabets kommercielle strategi og forretningsudvikling inden for svær overvægt og stofskiftesygdomme. Carmot blev købt af schweiziske Roche sidste år.

Eric Cox har desuden høstet erfaring fra ledende stillinger i Astrazeneca og Merck.

- Erics erfaring og resultater styrker vores team yderligere, mens vi udforsker mulighederne for fælles udvikling og fælles markedsføring af vores differentierede aktiver til behandling af svær overvægt, der er på vej ind i omfattende fase 2b-forsøg, og vores programmer for sjældne sygdomme, der nærmer sig myndighedernes afgørelser (vedrørende markedsføringsansøgninger, red.), siger Adam Steensberg, topchef i Zealand Pharma, ifølge meddelelsen.


.\\˙ MarketWire