Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens danske avisudrag med Novo Nordisk, Carlsberg og Ørsted

30/7 06:32

BØRSEN

KONKURRENTER PRESSER NOVO: HAR TABT 641 MIA. KR. I VÆRDI

Konkurrencen på markedet for vægttabsmedicin spidser til. Det har fået Novo Nordisks aktiekurs til at falde med 14 pct. på en måned. Især nyt om vægttabspille fra schweiziske Roche tynger Novo Nordisks børsværdi, vurderer analytiker i Jyske Bank. (Forside, side 4)

SALLING GROUP OVERTAGER MÅLTIDSKASSEFIRMA FULDT

I 2001 stiftede Betina Kühn og Peter Bagge-Nielsen måltidskassefirmaet Skagenfood. Nu har ægteparret solgt deres resterende 10 pct.s ejerandel. (Side 2)

MILLIARDKØB ØGER KAMP MELLEM BRYGGERIER

Med Britvic-aftalen er Carlsberg rykket tættere på Pepsi og er sulten efter mere. Det sker på et tidspunkt, hvor Royal Unibrew også vil ekspandere med Pepsi. (Side 10)

HEINEKEN TAGER STOR NEDSKRIVNING I KINA

Heineken, der er et af verdens største bryggerier og en stor konkurrent til danske Carlsberg, tager en massiv nedjustering i selskabets kinesisk selskab. Det er et nyt eksempel på tilbageholdende kinesiske forbrugere. (Side 11)

TO UD AF TRE BANKER HAR ALDRIG TESTET DERES CYBERBEREDSKAB

Størstedelen af banker og finansvirksomheder mener selv, de er godt rustet - i Finanstilsynet ser man anderledes på det. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

HALVDELEN AF DANSKERNE OVERVEJER AT FØLGE EFTER, NÅR EN GOD KOLLEGA STOPPER

Når en værdsat leder eller kollega skifter job, overvejer mange andre medarbejdere også at skifte job. Det viser en ny undersøgelse. Virksomheder bør være opmærksomme på denne dominoeffekt, advarer en ekspert i ledelse og arbejdsmiljø. (Forside, side 4-5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

OMLÆGNING AF PENSIONSUDBETALINGEN KAN GIVE MARKANT MERE AT LEVE FOR

Der kan være meget at hente ved at tænke skat og offentlige tillæg ind i pensionsøkonomien. (Forside, side 4-5)

STORE BANKER RISIKERER MASSIV KUNDEFLUGT

De højere renter og kritik af bankernes indtjening gør danskerne mere kritiske over for deres banker og får dem til at overveje et bankskifte. Kundernes tilfredshed er i frit fald. (Side 3)

TOTAL BLOKADE MOD KINA BETRAGTES SOM DET VÆRST TÆNKELIGE

En geopolitisk konflikt med Kina fylder meget hos landets største virksomheder, siger banker og analytikere. Flere af dem forsøger at "isolere" deres aktiviteter i Kina, så skaden begrænses, hvis verdens næststørste økonomi fryses ude. (Side 6-7)

TIDLIGERE ØRSTED-ANSAT DØMT FOR MILLIONSVINDEL

En tidligere Ørsted-ansat i USA har snydt den danske energigigant for 1 mio. kr. og skal nu syv måneder i fængsel. (Side 9)

.\\˙ MarketWire