Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med cybersikkerhed, grøn energi og kursmanipulation

31/7 06:32

BØRSEN

INVESTOR: STIGENDE FOKUS PÅ CYBERSIKKERHED GØR SECURITAS-AKTIE TIL GODT KØB

Sikkerhedsfirmaet Securitas er ikke en vild kursblockbuster, men øget fokus på cybersikkerhed gør aktien til et godt køb ifølge investor. (Forside, side 16)

SHORTSELLER TILTALT FOR KURSMANIPULATION I USA

Investeringsfirmaet Citron Capital er blevet tiltalt for kursmanipulation. Iagttagere ser det som et opgør mod konceptet om shortselling. (Side 2)

HANDLEN MED USA KAN KOMME UNDER PRES

EU forbereder sig handelspolitisk på en ny amerikansk præsident. Det gør Danmark også fornuftigvis, USA er vores største eksportmarked. (Side 4)

EUROPÆISK VÆKST OVERRASKER POSITIVT

Europæisk vækst overrasker positivt – men økonomien i Tyskland, som er et af Danmarks vigtigste eksportmarkeder, står bomstille. (Side 8)

3F-TILLIDSMÆND VARSLER OPSVING I DANSK ØKONOMI

Virksomhedernes tillidsmænd er ikke en del af direktionen, men alligevel ved de bedre end de fleste, hvad der sker ude i virksomhederne, og det er godt nyt for dansk økonomi. (Side 10)

NORDEA: TECH-GIGANTER SÆTTER RETNINGEN PÅ AKTIEMARKEDET

Aktiemarkedets kurs bliver i denne uge sat med regnskaber fra amerikanske teknologigiganter som Apple og Amazon. Det vurderer chefstrateg i Nordea. (Side 17)

BERLINGSKE BUSINESS

STÆRK UDVIKLING I INDUSTRIEN UDLØSER BEKYMRING

Industrien står over for et stort opsving. Men der mangler arbejdskraft, så forude venter perioder med massivt overarbejde og frygt for nedslidning. (Forside, side 4-5)

EU ER KLAR MED MILLIARDBØDER TIL FACEBOOK-KONCERNEN

Facebook-koncernen Meta står til om få uger at blive ramt af sin første konkurrencebøde i EU for at koble sin Markedsplads sammen med selve Facebook. Det kan udløse en ny milliardbøde. (Side 2)

TYSK ØKONOMI ER I DYB KRISE MEN DET ER IKKE DEN FULDE HISTORIE

Der er stadig flere tegn på, at den økonomiske dynamik i Europa skifter karakter i disse år. Det betyder, at det er sværere at forudsige den samlede vækst og inflation. Og det skaber nye hovedbrud for Den Europæiske Centralbank. (Side 6)

GRØN ENERGI OVERHALER FOSSILE BRÆNDSTOFFER I EU

Kinesisk statsstøtte får grøn energi til at give fossile brændstoffer baghjul i EUs strømproduktion i første halvår af 2024, viser analyse fra tænketank. (Side 7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

TOPVIRKSOMHEDER MISSER STORE RABATTER PÅ BÆREDYGTIGE LÅN

Store danske virksomheder kan høste millionrabatter på deres banklån ved at reducere deres klimabelasting eller hyre flere kvindelige chefer. Men mere end halvdelen af virksomhederne lever ikke op til de fastlagte bæredygtighedsmål. (Forside, side 4-5)

POSITIV OVERRASKELSE: EUROPAS ØKONOMI KØRER I ET LIDT HØJERE TEMPO END VENTET

Selv om den store tyske økonomi var fanget i bakgear, formåede eurozonen at vokse i andet kvartal. (Side 2)

CENTRALBANKSCHEFS ORD KAN AFGØRE, HVEM DER BLIVER VINDERNE OG TABERNE PÅ AKTIEMARKEDET

Når USA’s centralbank, Federal Reserve, holder rentemøde i denne uge, kan det bliver afgørende for, hvem der bliver vinderne og taberne på aktiemarkedet. (Side 10)

.\\˙ MarketWire