Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Meta, Delta Air Lines og GSK

1/8 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

ACKMAN TRÆKKER PLUDSELIG BØRSNOTERING AF PERSHING SQUARE TILBAGE

Bill Ackman har trukket den planlagte børsnotering for Pershing Square USA-fonden tilbage, blot måneder efter forudsigelser om, at det ville blive en af de største børsnoteringer nogensinde. Det spektakulære kollaps afslutter en dramatisk periode for hedgefondforvalteren, som har opnået berømmelsen på sociale medier og etableret sig som en af de mest kendte investorer i USA. (ACKMAN ABRUPTLY WITHDRAWS IPO OF PERSHING SQUARE US FUND)

META'S OMSÆTNINGSVÆKST BEROLIGER INVESTORERNE

Styrken i Metas kernereklameforretning vil gøre det muligt for virksomheden at fortsætte med at bruge mange penge på kunstig intelligens fremover, hvilket beroliger Wall Street. Aktien steg 8 pct. i eftermarkedet. (META’S REVENUE GROWTH REASSURES INVESTORS AS ZUCKERBERG PLOTS AI SPREE)

NVIDIA- OG CHIPAKTIER STIGER I TAKT MED AT MICROSOFT ØGER AI-UDGIFTERNE

Chipfremstillingsaktier bliver mere og mere følsomme over for investeringsplaner hos en håndfuld Big Tech-grupper. Aktierne steg onsdag, da investorerne er mere og mere overbeviste om, at store virksomheder vil fortsætte med at bruge mange penge på den tekniske infrastruktur, der understøtter kunstig intelligens. (NVIDIA AND CHIP SHARES SOAR AS MICROSOFT INCREASES AI SPENDING)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

CROWDSTRIKES TECH-NEDBRUD KOSTEDE DELTA 500 MIO. DOLLAR

Delta Air Lines fik et tab på 500 mio. dollar, da CrowdStrikes teknologi-nedbrud ramte flyselskabets drift. Nedbruddet sendte nøglesystemer offline med mere end 5000 aflysninger over flere dage til følge. Delta har ansat en fremtrædende advokat til at forberede en retssag mod CrowdStrike. (DELTA CEO SAYS CROWDSTRIKE TECH OUTAGE COST IT $500 MILLION)

TEMU-LEVERANDØRER PROTESTERER I KINA

Discount-platformen Temu har fået hundreder af millioner af kunder rundt om i verden via salg af alverdens ting til super lave priser. Men nogle leverandører siger, at de billige priser kommer på deres bekostning, og har stormet et at firmaets kontorer i Guangzhou mandag i protest mod, hvad de anser for urimelige sanktioner. (TEMU SUPPLIERS PROTEST IN CHINA, SAYING LOW-COST SITE SQUEEZES THEM)

CBIZ ERHVERVER REGNSKABSFIRMAET MARCUM

Det børsnoterede revisionsfirma CBIZ har erhvervet Marcum i en handel til 2,3 mia. dollar. Overtagelsen vil skabe et kombineret firma med omkring 2,8 mia. dollar i årlige indtægter og blive det syvende største revisionsfirma i USA. Virksomhederne har begge specialiseret sig i at levere revision, rådgivning og skatterådgivning til mellemstore private virksomheder. (CBIZ STRIKES DEAL TO ACQUIRE FELLOW ACCOUNTING FIRM MARCUM)


THE NEW YORK TIMES (NYT.COM)

FED ÅBNER DØREN FOR RENTENEDSÆTTELSE I SEPTEMBER HVIS INFLATIONEN FORBLIVER AFDÆMPET

Federal Reserve lod renten være uændret, men signalerede, at en rentenedsættelse kan være nært forestående, mens de overvåger inflationen og arbejdsmarkedet. (FED OPENS DOOR TO SEPTEMBER RATE CUT IF INFLATION STAYS COO)


THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

GSK HÆVER FORVENTNINGER EFTER GODE RESULTATER PÅ TRODS AF FALD I VACCINESALG

Medicinalkoncernen GSK har hævet helårsprognosen for anden gang i træk efter et bedre end ventet kvartalsresultat. Stærk salgsvækst inden for HIV- og kræftmedicin var med til at opveje et fald i udsigterne for vaccineforretningen. (GSK RAISES FORECASTS ON HEALTHY RESULTS DESPITE VACCINES DECLINE)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/UK/BUSINESS)

ARM HOLDING-AKTIEN FALDT TRODS STIGNING PÅ 39 PCT. I OMSÆTNINGEN

Chipdesigner Arm Holdings meldte om en overraskende stor stigning i den kvartalsvise omsætning, mens prognosen for salget i det forskudte andet kvartal stort set var på linje med Wall Streets estimater. Alligevel faldt aktien omkring 9 pct. i eftermarkedet. (CHIP DESIGNER ARM HOLDINGS REPORTS 39% SURGE IN REVENUE BUT SHARES FALL)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

HIPGNOSIS SAGAEN ER FORBI

Hipgnosis købte rettigheder til sange af Blondie, Shakira, Neil Young og andre for mere end 2 mia. dollar. Men nu er aktiemarkedskapitlet for Hipgnosis officielt slut, efter at Blackstone har overtaget selskabet og afnoteret aktierne fra London Stock Exchange tirsdag. (DAS ENDE DER HIPGNOSIS-SAGA)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

TOYOTA MOTOR MODTAGER KORREKTIONSORDRE FRA TRANSPORTMINISTERIET

Det japanske transportministerium har udstedt en korrektionsordre til Toyota Motor på grund af yderligere meldinger om ukorrekte certificeringer. Korrektionsordrer er administrative foranstaltninger, der træffes af regeringen på grund af producenters påståede forseelser, når disse anses for at være systemiske. (TOYOTA MOTOR RECEIVES CORRECTION ORDER FROM TRANSPORT MINISTRY)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINAS POLITBUREAU SENDER POSITIVE VIBRATIONER TIL INVESTORERNE

Et møde i politbureauet under ledelse af præsident Xi Jinping har konkluderet, at økonomisk modvind i Kina hæmmer væksten. Det er en indrømmelse, der vækker jubel hos investorer, som nu er overbevist om, at myndighederne vil iværksætte kraftige støtteforanstaltninger i verdens næststørste økonomi. (CHINA’S POLITBURO MEETING SENDS POSITIVE VIBES TO INVESTORS)

.\\˙ MarketWire