Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk morgenmadproducent opjusterer trods sektormodgang

1/8 15:48

Den amerikanske morgenmadsproducent Kellanova - tidligere kendt under navnet Kellogg's - er i andet kvartal gået fri af en generel nedgang på selskabets markeder.

Det har kastet en opjustering af forventningerne af sig, fremgår det af Kellanovas regnskab for andet kvartal ifølge Bloomberg News.

Kellanova har i andet kvartal navigeret uden om nedgangen, som konkurrenter som Pepsico og Kraft Heinz har været ramt af. Konkurrenterne har døjet med lavere salgsvolumener, da prisforhøjelser har fået forbrugerne til at søge andetsteds hen.

For Kellanovas vedkommende ventes nu en justeret indtjening per aktie på mindst 3,65 dollar mod en forventning på 3,63 dollar ifølge Bloomberg News.

I andet kvartal omsatte Kelloggs-ejeren, der også står bag snacks som Pringles og Pop-Tarts, for knap 3,2 mia. dollar, hvilket også var over analytikernes forventninger.

Aktien stiger 5,1 pct. på børsen i New York.

.\\˙ MarketWire