Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

JPMorgan ser to store rentenedsættelser på de to næste rentemøder

2/8 17:36

Den amerikanske storbank JPMorgan ser efter fredagens skuffende arbejdsmarkedsrapport to store rentenedsættelser på hvert af de næste to rentemøder.

Storbanken ser nu den amerikanske centralbank sænke renten med 50 basispoint både på rentemødet i september og november, skriver Bloomberg News.

Dermed er JPMorgan en smule foran forventningerne i markedet, hvor handlen med rentefutures indikerer en rente, der er 46 basispoint lavere efter rentemødet i september og 86 basispoint lavere efter rentemødet i november.

En typisk renteændring fra centralbankerne er på 25 basispoint, så markedet har ligesom JPMorgan næsten indregnet to dobbelte rentenedsættelser.

Den skuffende arbejdsmarkedsrapport, der bød på både en lavere end ventet jobskabelse samt en højere end ventet ledighed, har sendt forventningerne til lempelserne fra centralbanken voldsomt i vejret fredag.

Torsdag indikerede handlen med rentefutures en rentenedsættelse på 33 basispoint i september og samlet set 59 basispoint over de kommende to rentemøder.


.\\˙ MarketWire