Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Europa/aktier: Tvivlen ulmer stadig efter choksalg - Sonova går frem efter lancering

6/8 12:45

Den schweiziske høreapparatproducent Sonova er blandt højdespringerne i et tvivlrådigt europæisk aktiemarked.

Tirsdag eftermiddag bakker det brede fælleseuropæiske aktieindeks Stoxx 600 med 0,2 pct. efter en åbning med fremgang.

Indledningsvist var der ellers bedring at spore tirsdag med stor fremgang i særligt sønderslåede Japan, ligesom at de europæiske markeder steg fra start, og de amerikanske har udsigt til samme.

- Hvis du vågner op en morgen og opdager, at Japan falder 10-12 pct., kommer det til at skræmme selv den mest fornuftige person i verden fra vid og sans, så det er klart, at folk søger i ly, siger chefstrateg Chris Beauchamp fra IG til Reuters.

- På den anden side tror jeg, at folk lod sig rive med i går, og det virker altid meget dramatisk i situationen. Det er normalt at se svaghed på dette tidspunkt af året. Spørgsmålet er, om det var nok til at nulstille markederne, eller om der er mere?, fortsætter han.

SONOVO MED NYLANCERINGER

Verdens største høreapparatproducent, schweiziske Sonova, har tirsdag lanceret sit nye topprodukt, der er baseret på et helt nyt chipset, Phonak Era.

Dertil har selskabet lanceret to produktplatforme, hvoraf den ene skal bære Sonovas nye flagskibsprodukt.

Høreapparatet Phonak Audéo Sphere Infinio bliver det første af sin slags på markedet, der er direkte understøttet af kunstig intelligens.

Lanceringen roses hos børshuset ZKB, der har løftet Sonovas anbefaling til "outperform" fra en tidligere "neutral" anbefaling.

Sonova stiger 4,7 pct. til 268,70 schweizerfranc på børsen i Zürich.

Onlinemodeforhandleren Zalando falder omvendt 2,1 pct. til 21,50 euro efter sit regnskab for andet kvartal.

Regnskabet var i det store hele bedre end ventet af analytikerne ifølge Bloomberg News, men hos britiske Barclays efterlyses yderligere toplinjevækst. Derfor kigges der nu på tredje kvartal som en mulig katalysator for aktien.

.\\˙ MarketWire