Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk rentenedsættelse er nært forestående mener Jyske Bank

6/8 14:22

En dårligere end ventet amerikansk jobrapport, et par kaotiske dage på de globale aktiemarkeder og en stigende recessionsfrygt gør, at den amerikanske centralbanks rentenedsættelse bør være nært forestående.

Det skriver Jyske Bank tirsdag i et notat. Banken forventer nu en rentenedsættelse på 25 basispoint ved næste planlagte møde i Federal Reserve den 18. september, som centralbankens topchef, Jerome Powell, også har indikeret være en mulighed.

Derudover fastholder Jyske Bank sine forventninger om to yderligere rentenedsættelser på 25 basispoint er på vej i november og december i år.

Jyske Bank skriver videre, at hvis den uro, som har hersket på aktiemarkederne, forsætter, så kan Federal Reserve vælge at gå mere aggressivt til værks og enten nedsætte renten med mere end de ventede 25 basispojnt eller vælge at gøre det allerede inden det planlagte septembermøde.

.\\˙ MarketWire