Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Spredte stigninger og nervøs stemning

8/8 06:32

Efter en rød start på den asiatiske aktiehandel, er flere af de toneangivende markeder torsdag vendt rundt, mens handlerne forsøger at tage bestik af centralbankernes næste træk.

- Investorerne vil formentlig holde sig på sidelinjen, indtil der kommer ny data. De næste par dage vil være afgørende: enten falder der ro på igen, eller vi ser en ny runde af volatilitet, siger Kerry Goh, der er chefstrateg hos Kamet Capital Partners, til Bloomberg News.

Det toneangivende Morgan Stanley Asia-Pacific-indeks ligger svagt oppe med få timers handel igen på et par af regionens børser. Indekset har dog kurs mod et plus for hele ugen på 1,3 pct.

Det toneangivende japanske indeks, Nikkei 225, er på vej mod en stigning på 0,4 pct., mens Topix-indekset, også i Tokyo, ligger til et plus på 0,2 pct.

Det australske ASX-200-indeks falder med 0,2 pct. I Taiwan er Taiex-indekset i minus med 1,1 pct., og det førende indeks i Sydkorea, Kospi, falder 0,5 pct.

Shanghai Composite og CSI 300 oplever begge en fremgang på henholdsvis 0,4 pct.

Hang Seng i Hongkong ligger til et plus 0,7 pct.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
+0,4
Topix+0,2
Hongkongs Hang Seng+0,7
China Shanghai Composite+0,4
China CSI 300
+0,4
Taiwan Taiex-1,1
Sydkoreas Kospi-0,5
Indiens BSE Sensex-0,3
Singapores STI+0,3
Sydney ASX 200-0,2

Indeksværdi klokken 06.00.

.\\˙ MarketWire