Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Novo, Mærsk og Kina

8/8 06:35

BØRSEN

INVESTORER BEKYMREDE FOR WEGOVY-SALG OG RABATTER

Et skuffende Wegovy-salg igangsatte et frasalg af Novo Nordisk-aktier onsdag, hvor selskabet fremlagde kvartalsregnskab. Men ledelsen pointerer, at det skuffende salg skyldes en justering af rabatter. (Forside, side 6-7)

JEROME POWELL OG MARKEDER I HÅRDT RENTEOPGØR

Markedsrenerne vil kravle opad igen, for de kraftige rentefald fredag og mandag var en overreaktion, vurderer Nordea. (Side 2)

MÆRSK-TOPCHEF SER INGEN TEGN PÅ RECESSION

Mærsk gemmer på en guldgrube af data, der viser hvilke veje vinden blæser i verdenshandlen. Der er ifølge topchefen ingen grund til bekymring. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

MÆRSK-TOPCHEFEN AFVISER TEGN PÅ RECESSION I USA TRODS AKTIEURO

Topchefen i Mærsk undrer sig over paniske investorer der først på ugen fik aktierne til at styrtdykke. Ifølge den danske shippinggigant er der stadig fuld damp på vareefterspørgslen. (Forside, side 4-5)

NOVOS KASSEMESTER RYSTER IKKE PÅ HÅNDEN TRODS AKTIENS VILDE RUTSJETUR

Novo Nordisks koncerndirektør for finans, Karsten Munk Knudsen, tager de store kursudsving, som selskabet oplever i disse uger, med ophøjet ro. (Side 6)

ELON MUSKS RETSSAG MOD ANNONCØRER ER 'DESPERAT TRÆK' MOD INDTÆGTSDYK

Det sociale medie X er midt under sin største omkalfatring nogensinde. Men grænseløs politisering og ytringsfrihedsfundamentalisme får annoncørerne til at kappe båndet, vurderer eksperter. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SNART BYGGER KINA ALLE VERDENS BILER

Historien om den eksplosive kinesiske bileksport og USA's og EU's forsøg på at holde den ude med nye toldmure har en bemærkelsesværdig krølle. For sandhed er, at vestlige brands strømmer til Kina, fordi landet både har kapaciteten, logistikken og de billige råvarer. (Forside, side 6-7)

TRODS OPJUSTERING ADVARER RINGKJØBING LANDBOBANK: BANKERNES INDTJENINGSFEST ER FORBI

Fremover kræver det tilgang af nye kunder, hvis banker skal opretholde de gode regnskaber, påpeger topchef John Fisker fra Ringkjøbing Landbobank. (Side 4)

.\\˙ MarketWire