Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens danske avisuddrag med turisme, vindmøller og Genmab

12/8 07:08

BØRSEN

TURISMEN BOOMER I EUROPA - SÆTTER REKORD

Antallet af overnatninger i København er staget med 38 pct., og i resten af Europa har der aldrig været så meget turisme som nu. Det skaber dog også udfordringer for de lokale (Forside, side 6-7)

KINESISK KÆMPE VIL BYGGE VINDMØLLEFABRIK I EU

Den kinesiske vindmølleproducent Mingyang har underskrevet en hensigtserklæring om at bygge en vindmøllefabrik i Italien, der dermed står til at blive den første af sin slags i EU. Hos Green Power Denmark kalder man beslutningen for "meget bekymrende". (Side 12)

GENMAB-TOPCHEF SKAL BYGGE BRO OVER DYB PATENTKLØFT

Genmab står over for en patentkløft i slutningen af årtiet, når patentbeskyttelsen på storsællerten Darzalex udløber fra 2030. Genmabs topchef, Jan van de Winkel, er dog ikke bekymret. Han har stor tiltro til arvtageren Hexabody CD38, og selv uden den mener han, at der er andre midler, der kan løfte. (Side 14)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

USA'S ENEGANG KAN SENDE EUROPAS VIRKSOMHEDER I FAVNEN PÅ KINA

Europæiske virksomheder kan blive mere afhængige af Kina, hvis amerikanske selskaber begrænser deres eksponering over for Kina. Sådan lød det onsdag i sidste uge fra Mærsks topchef, Vincent Clerc. (Side 26)

OL OG EM HAR OBSTRUERET DANMARKS LUKSUSSALG TIL RIGE TURISTER

Sommerens store sportsbegivenheder som EM i fodbold og OL har begrænset de danske og nordiske luksusbutikkers salg til turister, vurderer eksperter. Omvendt har de sydeuropæiske lande haft højere vækstrater. (Side 28)

BERLINGSKE BUSINESS

BØDSKOV SIGER NEJ - MEN I EU GÅR POLITIKERE FRA REGERINGSPARTIERNE IND FOR HURTIGERE BETALING

Mindre virksomheder føler sig i klemme, fordi mange store erhvervskunder kræver længere betalingsfrister. Erhvervsminister Morten Bødskov kan ikke se problemet, men det kan Europa-Parlamentet, der arbejder på for et krav om maksimalt 30 dages betalingsfrist. Det får støtte fra EU-politikere fra alle tre regeringspartier (Forside, side 4-5)

BORGERE I UNIKT NATUROMRÅDE I SPANIEN VIL STOPPE DANSK UDVIKLERS KÆMPEVINDMØLLER

Danske Copenhagen Infrastructure Partners, CIP, er havnet i modvind i den spanske Teruel-provins, hvor lokale indbyggere og miljøorganisationer kæmper mod opførslen af CIP's milliardprojekt. (Side 6)

.\\˙ MarketWire