Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bavarian får ordre på 175.420 mpox-doser - donerer selv 40.000 doser til Afrika

14/8 06:34

Bavarian Nordic har modtaget en ordre på 175.420 doser af sin MVA-BN-vaccine mod mpox fra European Health Emergency Preparedness and Response Authority, HERA.

Det oplyser vaccineproducenten tirsdag aften til fondsbørsen.

Doserne skal gives videre til Africa CDC og skal benyttes i kampen mod udbruddet af mpox på kontinentet.

Bavarian Nordic har samtidig besluttet sig for at donere 40.000 doser til Africa CDC. Selskabet har i forvejen tidligere doneret 15.000 doser til samme formål.

- Mpox spreder sig med en alarmerende hastighed i Afrika, hvilket kræver yderligere handling fra det internationale samfund. Vi er stolte af at støtte HERA's bidrag af vacciner til regionen og er glade for at kunne annoncere en yderligere donation fra Bavarian Nordic, udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic, i en meddelelse.

- Vi bifalder også initiativerne fra Africa CDC og WHO for at styrke og koordinere den offentlige sundhedsindsats, hvilket hjælper med at sikre, at vores vaccine kan nå flere mennesker på det afrikanske kontinent.

Det danske selskab fastholder i forbindelse med tirsdagens bestilling sine forventninger til 2024, men oplyser samtidig, ordreniveauet inden for forretningsområdet "public preparedness" nu har nået den lave ende af det guidede interval for 2024 i 2700-3000 mio. kr.

Den samlede omsætning ses i 2024 at lande i 5000-5400 mio. kr.

.\\˙ MarketWire