Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens danske avisuddrag med Pandora, ISS og Danish Crown

14/8 06:55

BØRSEN

PANDORA-TOPCHEF: VORES VÆKST ER SPEKTAKULÆR

Smykkemarkedet er nede men ikke hos Pandora. Det viser Pandoras nye kvartalsregnskabs, der således har fået selskabet til at hæve forventningerne. Pandora-chef kalder væksten "spektakulær". (Forside, side 4)

ISS LANDER FLERE MILLIARDKONTRAKTER

I første halvår af 2024 har ISS landet flere milliardkontrakter. Ifølge topchefen er det blevet nemmere at indgå store kontrakter med kunder, der viser større beslutsomhed. (Side 8)

FARVEL TIL SAS-AKTIEN

SAS-aktien har kostet danskerne dyrt, og tirsdag havde den sidste dag på børsen. Afnoteringen har været længe undervejs og kaldes af analytiker for "en lang lidelseshistorie". (Forside, side 16)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANISH CROWNS KONKURRENCEEVNE ER KOMPLET KOLLAPSET

Slagterigiganten Danish Crowns konkurrenceevne ligger i ruiner og er gradvist blevet forværret i løbet af det aktuelle regnskabsår, viser Jyllands-Postens beregninger. Formanden for Landsforeningen af Danske Svineproducenter betegner selskabets præstartion som så svag, at det er helt uden for kategori. (Forside, side 6)

INVESTORER POSTER MILLIONER I CONTRIBE

Selskabet Contribe skal gøre det lettere for virksomheder at kommunikere deres grønne initiativer ud til forbrugerne uden at blive anklaget for greenwashing undervejs. Et projekt som flere investorer er hoppet om bord på. (Side 2)


BERLINGSKE BUSINESS

REKORDMANGE REJSER TIL DANMARK TRODS SVAGT FREMMØDE FRA NABOLANDE

Antallet af turistovernatninger i Danmark er højere end nogensinde, viser nye tal fra Danmarks statistik. Det skyldes især flere besøgende amerikanere, briter og sydeuropæere. Besøgstallene fra nordmændene og svenskerne er endnu engang skuffende. (Forside, side 2)

SANJAY SHAH FÅR DANSKERNES GÆLD TIL AT TORDNE I VEJRET

Gælden til det offentlige skulle være faldet. I stedet er den steget med 19 mia. kr. i 2023 – blandt andet på grund af den hovedmistænkte i udbyttesagen, Sanjay Shah. (Forside, side 6-7)

.\\˙ MarketWire