Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens danske avisuddrag med Østed, Zealand Pharma og EU's konkurrenceevne

16/8 06:32

BØRSEN

ØRSTED-TOPCHEF FASTHOLDER PLAN TRODS NYE MILLIARDTAB

Nye nedskrivninger koster Ørsted endnu et milliardtab. Men det får ikke topchef Mads Nipper til at justere på den plan, selskabet lancerede i februar. (Forsiden, side 6-7)

INVSTORER GODKENDER KAPITALREJSNING TIL B&O

Bang & Olufsen fik torsdag eftermiddag flere økonomiske muskler. På selskabets årlige generalforsamling i Stuer stemte aktionærerne for ledelsens ønske om at lave en kapitalforhøjelse. (Forsiden, side 2)

ZEALAND-BOSS: PARTNERSKAB DEFINERER FREMTIDEN

Partnerjagten til biotekselskabets kronjuvel nærmer sig, og Zealand-topchefen glæder sig til at dele flere forsøgsdata. Det handler om fedmemarkedet. (Side 4)

TOPCHEF OM ORDREFALD: "DET ER LIDT LIGESOM OPEC"

Et fald i efterspørgslen får FLSmidth til at skrue på forventningerne til året - dog er der stor tiltro på til fremtiden for minedrift. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ØRSTED RÆKKER STIKKET PÅ STORSTILET PROJEKT

- Markedet for grønne brændstoffer i Europa udvikler sig langsommere end forventet, og vi har derfor truffet den strategiske beslutning at nedprioritere vores indsats på markedet og ikke gå videre med udviklingen i Plagship One, siger topchef Mads Nipper. (Forsiden, side 4)

TOPCHEF OM FÆRRE VEJRSKADER: VI ER NØDT TIL AT BLIVE VED MED AT TALE OM DET

Alm. Brands topchef advarer mod at slappe af på klimafronten, hvis vi skal undgå, at huse i Danmark - som i USA - ikke kan forsikres. (Side 7)


BERLINGSKE BUSINESS

TOPCHEF HAVDE IGEN DÅRLIGT NYT OM ØRSTED: "DET ER UTILFREDSSTILLENDE"

Ørsted-aktien dykkede i går markant i kølvandet på endnu en milliarddyr dårlig nyhed. Men "vi kommer til at lykkes", siger topchef Mads Nipper. (Forsiden, side 2)

STORMAGTER LØBER FRA EUROPA I DET STORE RÆS OM KONKURRENCEEVNE

Målt på nogle af de vigtigste parametre er EU milevidt efter vores nærmeste rivaler. Vi risikerer at blive udkonkurreret, hvis der ikke sker noget drastisk, lyder advarslen fra en økonom, flere politikere og en topchef. (Forsiden, side 4-5)

.\\˙ MarketWire