Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab udnævner teknologidirektør og kommerciel direktør

16/8 15:37

Genmab annoncerer ændringer i sin eksekutivkomité så Rayne Waller indtager den nyoprettede rolle som teknologidirektør og Brad Bailey indtager den nyoprettede rolle som kommerciel direktør.

Det skriver Genmab i en meddelelse fredag eftermiddag.

Tiltaget kommer samtidig med, at driftsdirektør Anthony Mancini har besluttet at forlade Genmab for at forfølge andre muligheder.

Rayne Waller og Brad Bailey vil rapportere direkte til Genmabs topchef Dr. Jan van de Winkel og have base i henholdsvis København og Princeton, New Jersey.

Bailey Brad, der kommer fra en stilling hos Genmab som Senior Vice President og US General Manager, er blevet forfremmet til at lede retningen, planlægningen og eksekveringen af Genmabs globale kommercielle strategier.

Rayne Waller kommer med mere end 30 års international biofarmaceutisk erfaring, herunder inden for kemi, fremstilling og kontrol. Han har senest været driftsdirektør hos Capsida Biotherapeutics, og han været 27 år hos Amgen.

- Jeg er dybt taknemmelig over for Anthony Mancini for hans mange bidrag til Genmab i løbet af hans embedsperiode, og på vegne af bestyrelsen og eksekutivkomiteen ønsker jeg ham fortsat succes i hans fremtidige bestræbelser, siger Jan van de Winkel.

.\\˙ MarketWire