Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Universal, Revolut og Ashtead

19/8 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

FEDS DALY BAKKER OP OM GRADVISE RENTENEDSÆTTELSER i TAKT MED STIGENDE TILLID TIL INFLATIONEN

Den amerikanske centralbank er nødt til at tage en gradvis tilgang til at sænke renten. Mary Daly, der er topchef for centralbankens afdeling i San Francisco, har fået "mere tillid" til, at inflationen er under kontrol efter de seneste økonomiske data. Det er på tide at overveje at justere renten, vurderer hun. (FED’S DALY BACKS GRADUAL INTEREST RATE CUTS AS INFLATION ‘CONFIDENCE’ MOUNTS)

UNIVERSAL FORHANDLER OM BRITISKE INCITAMENTER TIL BEDFORD FORLYSTELSESPARK

Forlystelsesparkvirksomheden Universal Destinations & Experiences, der er ejet af den amerikanske mediegigant Comcast, forhandler med britiske myndigheder om skatte- og andre infrastrukturincitamenter for at sikre en forlystelsespark til flere milliarder pund i Bedford. (UNIVERSAL IN TALKS OVER UK INCENTIVES FOR BEDFORD THEME PARK)

REVOLUT FÅR VÆRDIANSÆTTELSE PÅ 45 MIA. DOLLAR I MEDARBEJDERES AKTIESALG

Revolut har sikret en værdiansættelse på 45 mia. dollar i et aktiesalg af medarbejdere, der trodser en bredere fintech-nedtur og cementerer status som Europas mest værdifulde start-up. Coatue, D1 Capital Partners og Tiger Global var blandt de institutionelle investorer, der erhvervede aktier for ca. 500 mio. dollar fra medarbejderne. (REVOLUT SECURES $45BN VALUATION IN SHARE SALE BY EMPLOYEES)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

DISCOUNT AIRLINES TILBYDER ”FATTIGMANDS FIRST CLASS” I KAMPEN OM BUDGETKUNDER

Spirit Airlines og Frontier Airlines har bygget forretningen op omkring billige billetter med gebyrer for alt fra sædevalg til drikkevarer. Nu introducerer de tilbud, der inkluderer faciliteter såsom indtjekket bagage, Wi-Fi, større sæder samt alkohol og prioriteret boarding, for at sælge en ”premium-klase” uden at opgive deres lavprisstatus. (BATTLING FOR BUDGET BOOKINGS, DISCOUNT AIRLINES OFFER ‘POOR MAN’S FIRST CLASS’)

CLEAN FUEL STARTUPS SOM SKULLE VÆRE FREMTIDEN KOLLAPSER

Et selskab støttet af United Airlines, der rejste hundredvis af millioner dollar for at omdanne affald til flybrændstof, ser ud til at være gået ned. En anden, støttet af Airbus, JetBlue og GE Aerospace, der arbejdede på at bruge brint til som flybrændstof, gik konkurs. Samtidig nedskalerer Chevron, BP og Shell projekter for at lave biobrændstof af madlavningsolier, fedt og plantemateriale. (CLEAN FUEL STARTUPS WERE SUPPOSED TO BE THE NEXT BIG THING. NOW THEY ARE COLLAPSING.)

CENTRALBANKTILTAG I FOKUS, NÅR DEN AMERIKANSKE CENTRALBANKS SYMPOSIUM BEGYNDER

Den amerikanske centralbanks årlige symposium i Jackson Hole er i centrum, mens de finansielle markederne fortsætter med at styrke vurderingen af, at Federal Reserve snart reducerer renten. (WEEK AHEAD FOR FX, BONDS: CENTRAL BANK ACTION IN FOCUS AS JACKSON HOLE BEGINS)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

ASHTEAD RAMT AF INVESTOROPRØR OM LØNAFTALE

Aktionærerne i FTSE 100-selskabet Ashtead opfordres til at stemme imod planer om "overdreven" amerikansk inspirerede cheflønninger på næste måneds generalforsamling. Det sker midt i koncernens overvejelser om at skifte børsnotering fra London til New York. ( ASHTEAD HIT BY INVESTOR REBELLION ON PAY DEAL)

THE GUARDIAN (THEGUARDIAN.COM/UK/BUSINESS)

RENTEREDUKTION GIVER ØJEBLIKKELIGT OPSVING I BRITISK EJENDOMSMARKED

Den første rentenedsættelse fra Bank of England i fire år har udløst et øjeblikkeligt opsving på det britiske ejendomsmarked, da billigere realkreditlån øger interessen blandt køberne og presser boligpriserne op. (INTEREST RATE CUT FUELS IMMEDIATE UPTURN IN UK PROPERTY MARKET)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

FINALEN OM STÅLKONCERNEN INDLEDES

Den interne kamp i Thyssenkrupp går ind i en ny fase med topchef Miguel López og ståldivisionens Bernhard Osburg i hovedrollerne. Osburg er den populære chef som medarbejderne i den skrantende division stoler på, men de protesterer højlydt mod López. (RIVALEN IM ENDSPIEL UM DEN STAHL)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

TRUMP PLANLÆGGER PENGEPOLITISK REVOLUTION

Donald Trump planlægger intet mindre end en pengepolitisk revolution, der vil forårsage uro i den globale finansielle og økonomiske verden uden for USA. Trump vil have indflydelse på renten, hvis han vinder valget, men Federal Reserve er verdens vigtigste centralbank, og dens uafhængighed er blevet betragtet som hellig i mere end et århundrede. (TRUMP PLANT DIE GELDPOLITISCHE REVOLUTION – ALS PRÄSIDENT WILL ER EINFLUSS AUF DIE GELDPOLITIK NEHMEN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

UDENLANDSKE INVESTORER HANDLER JAPANS AKTIER SOM ALDRIG FØR

Uroen udløst af Bank of Japans seneste renteforhøjelse har produceret yderligere to rekorder: All time highs for både ind- og udstrømning i de japanske aktier. Globale investorer var nettokøbere af japanske aktier i uge 32. Bruttosalget udgjorde 210 mia. dollar, det højeste siden mindst 2005, mens bruttokøbet udgjorde 214 mia. dollar, hvilket er rekord. (FOREIGN INVESTORS ARE TRADING JAPAN’S STOCKS LIKE NEVER BEFORE)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

HONG KONG-BØRSENS FORSLAG OM UDBYTTEPOLITIK FÅR STØTTE

Markedsaktører er positive over for, at børsnoterede virksomheder offentliggør udbyttepolitikken, hvilket vil give større gennemsigtighed og styrke investorernes tillid. Men et forslag om at sætte loft over embedsperioden for uafhængige direktører får en blandet reaktion. (HONG KONG EXCHANGE’S PROPOSAL ON DIVIDEND POLICY DISCLOSURE GAINS SUPPORT)

.\\˙ MarketWire