Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Nordea, Pandora og Spar Nord

19/8 06:32

BØRSEN

FØRENDE ØKONOMER: INGEN GRUND TIL AT FRYGTE RECESSION I USA

De finansielle markeder er præget af nervøsitet, og investorer venter mere uro. Men man bør ikke frygte for en amerikansk recession, mener flere økonomer. For nu har vi netop den situation, centralbankerne har ønsket: Pengepolitikken virker, høje renter slår igennem i økonomien, og arbejdsmarkedet køler af. (Foside, side 6-7)

POLITIET DROPPER EFTERFORSKNING AF NORDEA I LANDBRUGSTVIST

På trods af at have indledt en efterforskning af Nordea i en stor tvist mod landbrugsfamilie, har politiet besluttet af droppe granskningen af den nordiske storbank. (Side 2)

PENSIONSKASSER HAR TJENT 10 MIA. KR. PÅ NYKREDIT

Stigende renter har ført til en overskudsfest i Nykredit. Og de fem pensionskasser, der kom med i ejerkredsen i slutningen af 2017, har ifølge beregninger indtil nu fået et afkast på godt 85 pct., eller 10 mia. kr. (Side 4)

FORSVARET VIL LADE OP TIL FEM FIRMAER KONKURRERE OM AMMUNITIONSFABRIK

Siden oktober har flere virksomheder meldt deres interesse i at fremstille ammunition til Forsvaret. Nu er kravene til bejlerne offentliggjort. (Side 15)

BERLINGSKE BUSINESS

JESPER NIELSEN ØJNER CHANCEN FOR NYT MILLIARDOPGØR MED PANDORA

Et langstrakt slagsmål mellem smykkegiganten Pandora og erhvervsmanden Jesper "Kasi" Nielsen udvikler sig nu eksplosivt. Ifølge tidligere højt placerede medarbejdere havde Pandora to forskellige regnskaber for at forhindre Jesper Nielsen i at få en stor bonus. Pandora afviser blankt nøglevidnerne, mens Jesper Nielsen varsler en ny voldgiftssag for at få 2,3 mia. kr., han mener sig berettiget til. (Forside, side 4-5)

DET KINESISKE VÆKSTLOKOMOTIV KØRER DEN HELT FORKERTE VEJ

De seneste tal fra den kinesiske økonomi er ikke munter læsning for myndigheder, der forsøger at sætte gang i aktiviteten. Forbrugerne er fortsat tilbageholdende – og det er ikke længere muligt at gøre det, som man plejer. Kinas vækstmodel er i store problemer. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANSKE FORBRUGERE BETALER HØJERE FØDEVAREPRISER END NOGENSINDE TIDLIGERE

Prisen på fødevarer stiger igen og har nu nået det højeste niveau nogensinde i danske supermarkeder. Listen over de produkter, der er steget mest i pris, rammer bredt. (Side 18-19)

SPAR NORD ER RAMT AF LAVERE AKTIVITET PÅ BOLIGMARKEDET

Banken tjener færre penge på dens boligkunder end normalt - lavere renter kan ændre billedet, lyder det fra topchef. (Side 20)

PENSIONSSEKTOREN: LAVERE PENSIONSALDER KRÆVER BEDRE RAMMER FOR OPSPARING

En mere lempelig indeksering af pensionsalderen stiller endnu større krav til danskernes egen pensionsopsparing. (Side 21)

.\\˙ MarketWire