Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank sænker prisen for at handle med udenlandske værdipapirer - nemmere at sprede risiko for kunderne

22/8 07:00

Det bliver billigere for investorer i Danske Bank at handle udenlandske værdipapirer som aktier og fonde, da det i takt med, at investeringerne sker digitalt, er blevet nemmere at investere sine sparepenge.

Det oplyser Danske Bank.

Den såkaldte kurtage på ikke-nordiske aktier, fonde og børsnoterede investeringsfonde, ETF'er, bliver sat ned til 0,2 pct. fra før 0,6 pct. Samtidigt bliver minimumsomkostningen sat ned til 29 kr. fra 149 kr. for de kunder, som gerne vil investere selv.

- På længere sigt har det en afgørende betydning for afkastet at man sikrer den rigtige spredning i sine investeringer. Ved at sænke priserne på blandt andet udenlandske aktier, håber vi det kan være med til at kunderne fokuserer på en større geografisk spredning i deres porteføljer, siger Kerstin Lysholm, der er chef for "Investment Products and Offering" i Danske Bank.

Som investeringskunde med depot i Danske Bank kan man vælge mellem mere end 15.000 værdipapirer - direkte fra telefonen eller i netbanken.

Kerstin Lysholm understreger, at det allervigtigste for alle investeringskunder bør være at sørge for at have den rette spredning i deres investeringer. I Danmark har investorerne desværre stadig en tendens til at satse for entydigt på aktier, som de kender, og derfor være investeret for smalt.

.\\˙ MarketWire