Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Rockwools hovedtal helt som i foreløbigt regnskab

22/8 08:07

Rockwools omsætning og driftsresultat er i andet kvartal landet helt på linje med de foreløbige tal.

Det viser regnskabet for andet kvartal, der er præsenteret torsdag morgen.

Rockwools omsætning er i andet kvartal landet på 1010 mio. euro, hvilket er helt på linje med de 1010 mio. euro, der blev oplyst i forbindelse med opjusteringen den 18. juli. Omsætningen i andet kvartal af 2023 var på 917 mio. euro.

På driften (EBIT) landede selskabet i andet kvartal et overskud på 189 mio. euro, hvilket også var helt som i de foreløbige tal og markant over de 133 mio. euro, som selskabet fik på den post i samme kvartal sidste år.

Analytikerkonsensus indsamlet efter opjusteringen lød på henholdsvis 1010 mio. euro for omsætningen og 189 mio. euro for driftsindtjeningen.

Isoleringskoncernen kom ikke med tal for resultatet efter skat den 18. juli, der med torsdagens opgørelse viser 142 mio. euro.

Det var derved højere end de 102 mio. euro, som Rockwool tjente i samme kvartal sidste år, samt under estimatet på 145 mio. euro.


.\\˙ MarketWire