Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN-topchef: Vi fokuserer på alt det vi selv kan kontrollere

22/8 08:38

GN nåede ikke den vending til positiv vækst i sin Enterprise-division, der tjener pengene på headsets og mødeudstyr til professionelle virksomheder, som markedet havde sat næsen op efter i andet kvartal.

Men det danske selskab forsvarede sin egen markedsledende position, og selv om vendingen i markedsvæksten nu ser ud til at tage lidt længere end tidligere antaget, er ledelsen hos GN fortrøstningsfuld.

- Vi har sagt i noget tid, at vi regnede med, at markedet ville vende til positiv vækst i andet halvår. Det bekræfter vi her, men det peger nu mod, at det først bliver i slutningen af året, siger Peter Karlstromer, der er administrerende direktør hos GN, til MarketWire.

- Vi fokuserer på alt det, vi kan kontrollere. At servicere vores kunder og forsvare vores andel. Vi vil selvfølgelig gerne se det tidligere end senere, men vi er meget godt positioneret til at gavnes af vendingen, når den kommer, fortsætter han.

Peter Karlstromer peger desuden på, at GN's store skala på Enterprise-markedet giver selskabet mange fordele - også når væksten er negativ.

.\\˙ MarketWire