Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hedgefonde fortsætter med at sælge teknologiaktier

26/8 16:11

Hedgefonde solgte i sidste uge teknologiaktier for det største beløb i to måneder på trods af det kraftige opsving i sektoren siden begyndelsen af august.

It-aktier blev solgt i alle regioner, hvor Nordamerika udgjorde 86 pct. af det samlede nettosalg, viser data fra investeringsbanken Goldman Sachs for ugen frem til den 23. august ifølge Bloomberg News.

Goldman Sachs servicerer via sin prime brokerage-forretning blandt andet hedgefonde med forskellige tjenester, så hedgefondene kan fokusere på investeringsmål og strategi.

Blandt undersektorerne blev aktier inden for teknisk hardware, software, halvledere og halvlederudstyr alle nettosolgt, mens der blev nettokøbt for beskedne beløb inden for kommunikationsudstyr og it-service.

Hedgefondene andel af teknologiaktier er nu 9,7 pct. lavere end MSCI World-indeks, hvilket er det laveste niveau nogensinde.

Den næststørste nettosalgssektor var forbrugsgoder, mens dagligvarer havde det største nettosalg siden september 2023.

Globale aktier blev nettosolgt for sjette uge i træk og oplevede det største salg i to måneder, drevet af både salg af lange og korte positioner.

.\\˙ MarketWire