Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Novo Nordisk, Gubra og Nordea

28/8 06:32

BØRSEN

FORHÅBNINGERNE TIL GUBRA ER MILLIARDSTORE

Investorerne har enorm tiltro til Gubras udvikling af vægttabsmedicin, licensaftaler og forskning for store medicinalkoncerner. Aktiekursen er næsten firedoblet siden årsskiftet til en værdi på 10 mia. kr. (Forside, side 6-7)

NORDEA HAR INDGÅET FORLIG I AMERIKANSK HVIDVASKSAG – BETALER 233 MIO. KR.

Nordea skal betale 234 mio. kr. i en sag om hvidvask efter at have indgået et forlig med de amerikanske tilsynsmyndigheder. (Side 2)

FLYSELSKABER RAMT AF GIFTIG COCKTAIL EFTER REKORDÅR

Rejseiveren stilner af, og kunderne vil ikke betale lige så meget for flybilletter som tidligere. Den seneste måned har flere flyselskaber sænket forventningerne til året efter indtjeningsdyk. (Side 8)

NOVO SKRUER NED FOR TEMPOET I NYANSÆTTELSER

Lønmodtagerbeskæftigelsen slog rekord i sidste uge, og medicinalgiganten Novo Nordisk tegner sig for en femtedel af fremgangen i den samlede beskæftigelse det seneste år. Nu sætter virksomheden ansættelserne på pause i dele af forretningen. (Side 14)

BANKER ER PÅ NIPPET TIL REKORD – MEN RENTEFEST ER FORBI

Renteindtægterne er ved at tabe fart i bankerne. Resten af året kan dog byde på rekorder, da der kan være forsinkelse på effekten af rentefald. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

ORGANISATIONER OG PARTIER ANKLAGER REGERINGEN FOR AT SKJULE CENTRALT TAL

Ingen ud over regeringen ved, hvor mange penge der reelt er at lave politik for frem mod 2030, fordi Finansministeriet ikke offentliggør det frie råderum. Dansk økonomi er et spil med blind makker, lyder kritikken. (Forside, side 8)

DANSK DOMSTOL FRIFINDER GOOGLE I SAG OM OPHAVSRET

Danske Medier og Jobindex havde krævet fem millioner kroner fra techgiganten Google for påståede lovbrud. (Side 10)

UNGE VIL GERNE ARBEJDE MEN INVITERES IKKE MED TIL JOBFESTEN

Mens antallet af danskere i job slår rekorder, ser det helt anderledes ud blandt de unge. Skønt der generelt er mangel på arbejdskraft, er andelen af unge uden arbejde stigende. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

LANDMÆND TRUER DANISH CROWN MED AT MELDE SIG UD

En gruppe af slagterikoncernen Danish Crowns største andelshavere truer med at melde sig ud af selskabet i løbet af få dage. Sker det, vil den kriseramte slagterikoncern miste omkring 20 pct. af sit råvaregrundlag og blive presset mod lukning af endnu et slagteri. (Forside, side 6-7)

PFA-KONKURRENTER TØVER MED AT FØLGE RISIKOSTIGNING

PFA Pension øger kundernes investeringsrisiko. Men selv om tiltaget roses af eksperter, tøver konkurrenterne med at følge trop. (Side 2)

DOMSTOL AFVISER AT GENÅBNE JESPER ”KASI” NIELSENS KONKURSBO

Det er ikke sandsynligt, at Jesper ”Kasi” Nielsen kan hente flere penge ud af Pandora, konkluderer domstol. (Side 4)

DANSK ROBOTFIRMA MED STATENS SUPERFOND SOM MEDEJER ER UNDER KONKURS

Endnu et odenseansk robotfirma må gå konkurs. Denne gang er det Kubo Robotics, der i alle årene har kørt med underskud. (Side 13)

.\\˙ MarketWire