Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Nvidia, CrowdStrike og Berkshire Hathaway

29/8 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

NVIDIA-AKTIEN FALDER TRODS MERE END FORDOBLET OMSÆTNING

Nvidias omsætning blev mere end fordoblet i det seneste kvartal og fortsatte sin blockbuster-vækst. Men aktien faldt, da den amerikanske chipproducent ikke formåede at ligge i over de høje forventninger til, hvad der er blevet et af Wall Streets mest iagttagede virksomheder. (NVIDIA SHARES FALL EVEN AS REVENUE MORE THAN DOUBLES)

CROWDSTRIKE SÆNKER PROGNOSEN FOR HELE ÅRET EFTER GLOBALT IT-NEDBRUD

CrowdStrike har sænket forventningerne til hele året i cybersikkerhedsgruppens første økonomiske rapport, siden en fejlagtig softwareopdatering fik millioner af pc'er og servere til at gå ned i et globalt it-nedbrud. CrowdStrikes nye prognose inkluderer et tab på 60 mio. dollar i abonnementsindtægterne i andet halvår på grund af incitamenter relateret til en "kundeforpligtelsespakke" efter udfaldet. (CROWDSTRIKE CUTS FULL-YEAR GUIDANCE AFTER GLOBAL IT OUTAGE)

OPENAI FORHANDLER OM AT REJSE NY KAPITAL

OpenAI er i forhandlinger om at rejse milliarder af dollar i ny kapital og det værdisætter koncernen til mere end 100 mia. dollar. ChatGPT-producenten forsøger at udnytte sit forspring i den blomstrende kunstig intelligens-sektor. Venturekapitalfirmaer står til at investere 1 mia. dollar. (OPENAI IN TALKS TO RAISE FRESH FUNDS AT A VALUATION OF MORE THAN $100BN)


WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

BERKSHIRE HATHAWAY TOPPER 1000 MIA. DOLLAR I MARKEDSVÆRDI

Warren Buffetts Berkshire Hathaway lukkede onsdag med en markedsværdi på mere end 1000 mia. dollar for første gang. Berkshire slutter sig dermed til en eksklusiv klub, der i øjeblikket kun omfatter seks andre virksomheder i USA - alle store teknologivirksomheder. (BERKSHIRE HATHAWAY TOPS $1 TRILLION MARKET CAPITALIZATION)

QANTAS ÅRSOVERSKUD FALDER GRUNDET MODERATE BILLETPRISER

Australiens største flyselskabs årlige nettooverskud faldt, da markedskapaciteten er vendt tilbage efter pandemien, mens billetpriserne har været vigende. (QANTAS ANNUAL PROFIT FALLS AS FARES MODERATE)

YELP SAGSØGER GOOGLE MED PÅSTAND OM MISBRUG AF POSITION TIL AT DOMINERE LOKAL SØGNING

Yelp har sagsøgt Google med anklager om, at søgemaskinegiganten misbruger sin dominerende stilling til at øge bundlinjen og kvæle konkurrencen på de lokale markeder. Antitrust-søgsmålet er anlagt i Californien. (YELP SUES GOOGLE, ALLEGING ABUSE OF POSITION TO DOMINATE LOCAL SEARCH)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

LONDON-NOTEREDE BANKER FALDER PÅ SKATTEFRYGT

Investorerne er blevet forskrækkede over meldinger om, at regeringen kunne finde på at hæve skatten på britiske banker. Aktierne i NatWest og Barclays lå med de største kursfald i FTSE 100, med drop på henholdsvis 3,3 pct. og 2,7 pct. der viskede hundreder af millioner pund af aktieværdien. (LONDON-LISTED BANKS FALL ON TAX FEARS)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

HACKERE ANGRIBER TYSKE VIRKSOMHEDER FRA KINA

Spionage, sabotage og datatyveri forårsager rekordstore skader på den tyske økonomi, der løber op i mere end 267 mia. euro. Folkerepublikken Kina er ved at blive det førende sted for hackere - endda foran Rusland. (/HACKER GREIFEN AUS CHINA DEUTSCHE UNTERNEHMEN AN)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

HONGKONGS BØRSNOTERINGS-MARKED FORAN GENOPLIVNING

Hongkongs marked for børsnotering (IPO) er klar til at blive genoplive efter stigende tegn på bedre investortillid i markedet for konvertible obligationer og en stor pulje af noteringskandidater i pipelinen. (HONG KONG IPO MARKET IS FLASHING ‘CONFIDENCE SIGNALS’ AS CITIGROUP AWAITS REVIVAL)

.\\˙ MarketWire