Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novonesis får løftet kursmålet hos Danske Bank: Ser stærkt vækstmomentum lige nu

29/8 11:49

Novonesis har fået løftet sit kursmål til 530 kr. fra 500 kr. hos Danske Bank, fremgår det af et analysenotat fra banken.

Anbefalingen er stadig "køb", da Danske Bank læser regnskabet fra enzym- og ingredienskoncernen som et godt bevis for, at der er stærkt vækstmomentum netop nu.

I andet kvartal havde Novonesis en organisk vækst på 10 pct., og væksten var også noget bedre end ventet af analytikerne og selskabet selv.

Derfor blev prognosen for hele året også løftet til en vækst på 7-8 pct. fra den tidligere forventning om den øvre del af 5-7 pct.

- Vi ser det som bevis for det fortsatte vækstmomentum i forretningen. Derudover ser det ud til, at den nuværende handel er stærk, hvilket gør os optimistiske omkring andet halvår, skriver Danske Bank blandt andet i notatet.

Novonesis stiger torsdag middag med 1,3 pct. til 468 kr. efter stigninger på 1 pct. tirsdag og 1,6 pct. onsdag i kølvandet af opjusteringen.

.\\˙ MarketWire