Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Ørsted, Nordea og Mærsk

30/8 06:32

BØRSEN

DANSKE VIRKSOMHEDER HAR BEREDSKABET KLAR TIL KRISER

Regeringens nye ministerium for samfundssikkerhed og beredskab skal sikre koordineringen af Danmarks beredskab i tilfælde af kriser. Det er tiltrængt, mener DI. I en række selskaber er beredskabsplaner allerede en del af hverdagen. (Forside, side 8)

ØRSTEDS PARTNER TOPSOE SKUFFET OVER SKROTTET MILLIARDPROJEKT

Topsoe var teknologipartner på det grønne brændstofprojekt, som Ørsted har trukket sig fra. Industrikæmpen tror fortsat på, at det er muligt at få opført projektet. (Side 4)

SAMPO HAR KURS MOD BØRSEN

Sampo har sat kurs mod den danske børsscene. Men det kræver, at 90 pct. af Topdanmark-investorerne takker ja til Sampos købstilbud, og det er ikke alle, som har tænkt sig at gøre det. (Side 14)

SAXO BANK PÅ JAGT EFTER NYE EJERE: STIFTER VIL BEHOLDE SIN DEL

Kinesiske Geely og finske Mandatum vil gerne sælge deres ejerandele i Saxo Bank, men Kim Fournais har i sinde at beholde sin del, der er på 28 pct. (Side 16)

INFLATIONEN FALDER KRAFTIGT I TYSKLAND

Tysk kerneinflation er stadig for høj, men retningen er rigtig, og ECB kan roligt sænke renten, vurderer økonomer. (Side 20)

AMERIKANSK FORLIG REDDER IKKE NORDEA FRA STRAF I DANMARK

Københavns Byret kan stadig dømme Nordea, trods det forlig Nordea har indgået med de amerikanske myndigheder. Men det kan godt få betydning ved en dansk domstol, at man har erkendt i et andet land, at man har gjort noget ved sagen. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

SAS-FORMAND: PILOTSTREJKE GAV SIDSTE SKUB MOD NY FREMTID

Afgående bestyrelsesformand i SAS, Carsten Dilling, løfter nu sløret for den dramatiske pilotstrejke for to år siden, der endte med en konkursproces og skabte det nye ejerskab bag SAS. (Forside, side 4-5)

ØRSTED TRÆKKER STIKKET PÅ SIDSTE KULFYREDE KRAFTVÆRK

Det årlige forbrug af kul på Ørsted Esbjergværket har ligget på omkring 500.000 ton. Lørdag lukker det. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANISH CROWNS TO STØRSTE DANSKE KONKURRENTER YDMYGER DEN VAKLENDE SLAGTERIGIGANT

Både Tican og Danepork har den seneste uge øget forspringet til Danish Crown, som er under voldsomt pres fra utilfredse andelshavere. Begge konkurrenter forbereder store udvidelser. (Forside, Side 14)

NU KOMMER DER LAVERE RENTER

Centralbankerne er enige om, at inflationen ikke længere er et stort problem, og derfor er der udsigt til en stribe rentelettelser over vinteren. (Side 4)

MÆRSK VIL SPÆNDE BEN FOR KONKURRENT PÅ AARHUS HAVN

APM Terminals vil have rettens hjælp til at forhindre Aarhus Havn i at indgå aftale med konkurrent. Stævningen afslører nye detaljer. (Side 8)

.\\˙ MarketWire