Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Freetrailers vækststrategi giver pote i rekordregnskab - aktien suser i vejret

30/8 14:45

Freetailer har godt gang i vækstrejsen, og det smitter i høj grad positivt af på selskabets regnskab for fjerde kvartal og hele det skæve regnskabsår for 2023/24, som trailerudlejningsplatformen annoncerede fredag.

I det forgangne år har virksomheden gennemført en markant udvidelse af udlejningsporteføljen samt i antallet af udlejningslokationer på tværs af Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Det har bidraget til en betragtelig stigning i antallet af udlejninger, hvilket kan mærkes på omsætningen, som i fjerde kvartal endte på 31,7 mio. kr. svarende til en stigning på knap 54 pct. fra samme periode året forinden.

De gode takter smitter også af på indtjeningen, og Freetrailer kan præsentere et resultat efter skat på 3,6 mio. kr. Det er lige knap tre gange højere end samme periode sidste år.

- Den stærke afslutning på året betyder, at vi kan præsentere et resultat, der er bedre end vores forventninger, siger selskabets administrerende direktør, Nicolai Frisch Erichsen i regnskabet.

For hele regnskabsåret øgede Freetrailer omsætningen med 41 pct. til 105,9 mio. kr., og overskuddet efter skat steg til 12 mio. kr. fra 4,2 mio. kr.

Vækstrejsen stopper dog ikke her for Freetrailer, som i juni lancerede sin nye udlejningsapp, der ifølge selskabet markerer et skifte fra at være et trailerudlejningsfirma til nu at være en techvirksomhed.

Derudover trådte Freetrailer tidligere på året ind på det hollandske marked.

For regnskabsåret 2024/2025 venter Freetrailer en omsætning på 118-128 mio. kr. samt et driftsresultat (EBITDA) på 20-24 mio. kr.

Rekordregnskabet smitter også af på Freetrailer-aktien, som fredag stiger med 8,2 pct. til 47,5 kr. på Spotlight-børsen.

.\\˙ MarketWire