Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med PDD Holdings, Disney og Industrial and Commercial Bank of China

2/9 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

TEMU-EJER NÆGTER UDBETALING TIL INVESTORER OG OPBYGGER 38 MIA. DOLLAR PENGETANK

Den kinesiske e-handelsgruppe bag Temu, børsnoterede PDD Holdings, har samlet flere kontanter sammen end noget andet selskab, der ikke betaler udbytte eller køber aktier tilbage. Det USA-noterede selskab sidder på en nettolikviditet på 38 mia. dollar eller mere end dobbelt så stor som den nærmeste konkurrent, Elon Musks Tesla. (TEMU OWNER PDD BUILDS $38BN CASH PILE AS IT DENIES INVESTORS PAYOUTS)

SEVEN & I-AKTIONÆRER FASTSÆTTER FRIST FOR STATUSORIENTERING OM OVERTAGELSESTILBUD

En fremtrædende aktionær i Seven & i Holdings har sat en frist for den japanske dagligvaregigant til at opdatere investorer om overtagelsestilbuddet fra canadiske Couche-Tard og advarer om, at ledelsen vil blive "holdt ansvarlig", hvis der ikke straks indledes forhandlinger med budgiveren. (SEVEN & I SHAREHOLDERS SET DEADLINE FOR STATUS BRIEFING ON TAKEOVER BID)

OLIESELSKABER OPFORDRER HARRIS TIL AT FREMLÆGGE ENERGI- OG KLIMAPLANER

Den amerikanske olieindustri kræver, at Kamala Harris afklarer sin energi- og klimapolitik. Demokraternes præsidentkandidat forsøg på at både behage den progressive base og undlade at skræmme vælgerne i skiferområder skyldes blandt andet Pennsylvania, der er en afgørende svingstat. (BIG OIL CALLS ON HARRIS TO COME CLEAN ON ENERGY AND CLIMATE PLANS)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

HOTELANSATTE STREJKER I LABOR DAY WEEKEND

Tusindvis af hotelmedarbejdere i hele USA er gået i strejke i Labor Day-weekenden efter måneders resultatløse overenskomstforhandlinger. Strejken er planlagt til at vare i to eller tre dage og rammer fra Hawaii til Boston. (HOTEL WORKERS STRIKE DURING LABOR DAY WEEKEND)

DIRECTV-BRUGERE MISTER ADGANG TIL DISNEY NETWORKS INKLUSIVE ESPN OG ABC

Mere end 11 millioner DirecTV-abonnenter har mistet adgang til kanaler som ESPN og ABC ejet af Disney, da satellit-tv-selskabet og underholdningsgiganten ikke har været i stand til at komme frem til en ny distributionsaftale. (DIRECTV USERS LOSE ACCESS TO DISNEY NETWORKS INCLUDING ESPN AND ABC)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

FORANDRINGENS VINDE BLÆSER EFTER LABOUR ER KOMMET TIL MAGTEN

Efter at Labour har taget over fra de konservative, er GB Energy tilbage i live. Lanceringen har opstillet en række mål fra den nye regering, der skal hjælpe med at dekarbonisere elsystemet inden udgangen af årtiet. Ambitionen er at fordoble energi genereret af vindmølleparker på land og at firdoble offshorevind. (WIND OF CHANGE BLOWS IN AS LABOUR COMES TO POWER)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

DISCOVER-STREJKE AFSLUTTET

Den seks dage lange strejke i Lufthansas datterselskab Discover er afsluttet efter blot fire dage. Kabinepersonalet er tilfreds, mens selve driften kun blev forstyrret en smule. (STREIK BEI DISCOVER ENDET AM SONNTAGABEND)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINAS STATSEJEDE BANKER STÅR TI MINDRE MARGINER

De største kinesiske statsejede banker forventes at måtte slås med tyndere marginer fremover, efter at bankerne har rapporteret fald i indtjeningen i kølvandet af Beijings opfordring til at forlænge den livline, der er kastet ud til den problemramte ejendomssektor. Verdens største bank målt i aktiver, Industrial and Commercial Bank of China, melder om fald i resultatet på knap 2 pct. i første halvår. (CHINA’S STATE-OWNED BANKS FACE THINNER MARGINS)

.\\˙ MarketWire