Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sydbank skifter topchef hos Coop Bank

2/9 10:30

Sydbank skifter topchefen ud for sin nyerhvervede bank, Coop Bank.

Ny mand i spidsen for Coop Bank er Morten Barsballe Nielsen, som kommer fra en stilling som vicedirektør i Sydbank med ansvar for området Digital & Support.

I forbindelse med direktørskiftet fratræder Allan Nørholm som administrerende direktør i Coop Bank.

Det fremgår af en meddelelse fra Sydbank, som har valgt at fortsætte Coop Bank som selvstændigt brand og selskab - og med en selvstændig ledelse.

- Med Morten Barsballe Nielsen som ny administrerende direktør får vi en leder, der har omfattende erfaring med at drive bank, og som samtidig har stor indsigt i, hvordan vi kan levere digitale og convenient løsninger til fordel for kunderne, siger bestyrelsesformand i Coop Bank, Jørn Adam Møller, om valget af den nye topchef for banken.

Morten Barsballe Nielsen har tidligere en baggrund som leder fra Nordea og siden 2017 fra Sydbank. De seneste par år har han i Sydbank stået i spidsen for at udvikle organisationen og i at levere gode digitale løsninger til både kunder og medarbejdere.

I det nye job er opgaven ikke mindst at skabe vækst.

- Vi kan se, hvordan Coop Bank er lykkedes med at tilbyde kunderne enkle digitale bankløsninger og samtidig have tilfredse kunder. Så det er med en god portion ydmyghed, at jeg nu sammen med hele holdet i Coop Bank skal få banken til at vokse, siger Morten Barsballe Nielsen.

Sydbank annoncerede købet af Coop Bank i maj 2024, og transaktionen blev gennemført per 1. juli.

Coop Bank åbnede i 2013 og har i dag ca. 88.000 kunder med et udlån på 1,3 mia. kr. og et indlån på 3,1 mia. kr.

.\\˙ MarketWire