Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Teslas producerer flere biler i Kina for anden måned i træk

2/9 16:55

Amerikanske Tesla sendte for anden måned i streg flere elbiler ud fra sin fabrik i Shanghai. Det sker, efter at den kinesiske regering har fordoblet et tilskud, der skal få billister til at skifte den gamle fossildrevne bil ud med en på el i stedet.

Det skriver Bloomberg News.

Tesla kørte 86.697 Model 3 og Model Y ud af fabrikken i august, viser data fra China's Passenger Car Association.

Det er 3 pct. flere end for et år siden - og ifølge Bloomberg tyder det på, at der er kommet mere momentum over fabrikken efter en afmatning i første halvår.

Det kinesiske marked for hybridbiler har fået et løft, efter regeringen har fordoblet en rabat for visse bilmodeller i slutningen af juli til 20.000 yuan svarende til næsten 19.000 kr. for elbiler og de plug-in hybridbiler, der gavner miljøet mest.

I juli blev der i Kina solgt omkring 1,05 mio. elektriske og hybridbiler, hvilket er cirka 32 pct. mere end for et år siden.

En aktie i Tesla steg 3,8 pct. fredag til 214,11 dollar. Mandag er der ikke gang i nogen handel, da amerikanerne holder fri på grund af Labor Day.

.\\˙ MarketWire