Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Biotekbaby med fokus på fedme nærmer sig børsen i USA

4/9 07:16

Investorernes appetit på medicinal- og biotekaktier, der udvikler medicin til vægttab, bliver snart igen testet, når det amerikanske biotekselskab Bioage Labs går på børsen.

Selskabet, der blandt andet har et samarbejde med Novo Nordisks amerikanske rival Eli Lilly, annoncerede tirsdag, at det har ansøgt om en børsnotering i USA. Storbankerne Goldman Sachs, Morgan Stanley, Jefferies og Citigroup skal stå for benarbejdet med at få aktierne solgt.

Det rapporterer Bloomberg News.

Bioage blev i forbindelse med en kapitalforhøjelse i februar værdisat til 394 mio. dollar.

Hvor meget, selskabet går efter at rejse ved den bebudede børsnotering, vil blive annonceret senere. Det samme vil udbudskursen på aktierne.

Bioages mest fremskredne lægemiddelkandidat, Azelaprag, testes i et fase 2-studie i kombination med Eli Lillys vægttabsmiddel, Zepbound. Lilly assisterer og rådgiver Bioage i forbindelse med studiet, og har ligeledes stillet Zepbound til rådighed.

Håbet er, at Azelaprag, der er indlicenseret fra Amgen, kan medvirke til et sundere vægttab, da midlet menes at afværge et for stort tab af muskelmasse.

Bioage Labs har ifølge Reuters også planer om at gennemføre et tilsvarende af Azelaprag sammen med Novos storsælgende vægttabsmiddel Wegovy. Dette studie ventes indledt i løbet af første halvår næste år.

.\\˙ MarketWire