Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sony trækker spil tilbage efter skræklancering og refunderer købere

4/9 14:53

Sony har valgt at lukke og slukke for sit spil Concord, der blev lanceret i august efter mere end otte år under udvikling.

Det skriver flere medier, heriblandt Bloomberg News og spilmediet The Verge.

Concord, der blev lanceret 23. august, vil blive lukket ned 6. september, og Sony vil refundere de personer, der har købt spillet til 40 dollar.

Beslutningen er truffet efter en mildest talt elendig lancering. Spillet har solgt mindre end 25.000 eksemplarer og nåede en spidsbelastning på 697 spillere på samme tid på spilplatformen Steam. Til sammenligning havde det konkurrerende skydespil Valorant ifølge hjemmesiden Tracker.gg tirsdag tæt på 6 mio. spillere.

- Vi har besluttet at lukke for spillet fra 6. september 2024 og se på andre muligheder inklusive de, der når bedre ud til vores spillere, siger Ryan Ellis, der er direktør for Concord, i et blogopslag på Sonys hjemmeside.

- Mens vi afgør den bedste vej frem, vil salg af Concord ophøre øjeblikkeligt, og vi vil begynde at tilbyde refusioner til alle spillere, der har købt spillet til PS5 eller PC.

Med en spidsbelastning på 697 spillere har Concord haft den dårligste lancering siden The Lord of the Rings: Gollum, der ifølge The Verge var det dårligste spil i 2023.

Spillet estimeres at have kostet studiet Firewalk Studios, der ejes af Sony, mere end 100 mio. dollar., skriver The Guardian.

.\\˙ MarketWire