Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med DSV, Ørsted og Bavarian

5/9 06:32

BØRSEN

SÆRLIGE AKTIER KAN FÅ MEDVIND EFTER RENTESÆNKNING

USA's centralbank forventes i september at præsentere den første rentesænkning i mere end fire år. Forvaltere giver et bud på, hvilke aktier der kan få mest medvind. (Forside, side 16)

BAVARIANS VACCINEPRIS BLIVER ET KLUDETÆPPE

Producenten af vacciner, Bavarian Nordic, oplever pres for at sænke prisen på sin koppevaccine for at afhjælpe mpoxkrisen i Afrika. (Side 4)

TYSKE DB SCHENKER ER VIGTIG FOR DSV

Der er en hel del på spil for DSV i kampen om DB Schenker, som kan sætte turbo på den danske børskoncerns indtjeningsvækst. DSV er kendt for at købe knapt så veldrevne rivaler og få marginerne til at sprudle. (Side 8)

ØRSTED NÆRMER SIG LAVERE MÅL

Ørsted har vundet et britisk havvindprojekt, der kan spille en vigtig rolle i at nå de nedskalerede 2030-mål. Men der er stadig meget arbejde at gøre, siger direktør. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

MÆLKEPROTEIN KLAR TIL USA-MARKED. I EU VENTER ÅRELANGT BUREAUKRATI

Det danske selskab 21st.BIO er pioner inden for bioteknologiske løsninger, der kan være med til at løse klimakrisen. Selskabet har netop fået godkendt sit første mælkeprotein fremstillet uden en ko i USA, mens det har årelange udsigter at få det godkendt i Europa. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NYT BOOM I GRÆNSEHANDEL GRUNDET HØJE DANSKE FØDEVAREPRISER

Salget af olivenolie, ost, æg, kødpålæg, havregryn og andre dagligvarer stiger hastigt i grænsebutikkerne. Kunderne er danskere på flugt fra Europas højeste forbrugerpriser. (Forside, side 6-7)

400.000 UDLÆNDINGE HAR GJORT DANSK ØKONOMI STÆRK

Udenlandsk arbejdskraft er blevet en hjørnesten i dansk økonomi og har fået råderummet til at svulme. Spørgsmålet er, om vi kan være sikre på, at udlændingene bliver i Danmark. (Side 4)

VELUX-EJERE INVESTERER MILLIONBELØB I LYDSELSKAB

Venturefonden Kompas VC vil gøre verden til et bedre sted med god lyd. Nu skyder fonden millioner i virksomheden Treble, der udviklet lydsimuleringssoftware, som gør det muligt at teste, hvordan akustik fungerer i en projekteret bygning. (Side 7)

.\\˙ MarketWire