Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Bavarian, Ørsted og Novo Nordisk

6/9 06:32

BØRSEN

ENERGIGIGANTER BAKKER PÅ GRØNT BRÆNDSTOF

Ørsted er ikke alene om at trække sig fra stort opslåede grønne brændselsprojekter i Europa. Også Shell, Copenhagen Infrastructure Partners og Chevron har nedskaleret eller ændret på planer om at producere grønt brændstof. (Forside, side 6-7)

TDC GØR KLAR TIL AT SÆLGE FORRETNINGSBEN

TDC Net kæmper med en skyhøj gæld, og nu gør telekæmpen klar til at sælge ét af sine forretningsben. Selskabet har hyret investeringsbanken SEB til salgsprocessen og har allerede været i kontakt med flere potentielle købere. (Side 2)

BAVARIANS KOPPEVACCINE UDFORDRES AF MODERNA

Dyreforsøg viser, at Moderna potentielt har en overlegen vaccine mod mpox ifølge nyt studie. (Side 4)

VELLIV LAVER OMFATTENDE ÆNDRING PÅ PROBLEMOMRÅDE

Pensionsselskabet Velliv vil fremover selv til at stå for sundhedsområdet, som historisk har været udliciteret. (Side 16)

CITI JAGTER VÆKSTSELSKABER I DANMARK

Citi har fokus på mellemstore danske selskaber, og bankens nyudnævnte topchef i Europa fortæller, at fokus er at få foden ind hos flere vækstselskaber. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE BANKRIVALER SKAL FINDE GIGANTBELØB TIL DSV'S TYSKE OPKØB

Kampen om tyske DB Schenker er ved at nå sin slutfase. Tilbage står danske DSV som en af blot to mulige bydere. Hvis logistikkæmpen ender med at vinde buddet, skal de skaffe omkring 50 milliarder kroner. Blandt andre Nordea og Danske Bank er udvalgt til at stå for lånet. (Forside, side 4-5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

EJERNE VIL REFORMERE KRISERAMTE DANISH CROWN

Danish Crown bebuder en strømlining af selskabet for at styrke konkurrenceevnen. Spørgsmålet er, om det er nok til at bremse flugten af utilfredse andelshavere. (Forside, side 6-7)

PRESSET STIGER PÅ NOVO NORDISK

Høje forventninger til Novo Nordisks salg af slankemedicin i år sætter selskabet under pres, men analytikere og en investor tror på evnen til at levere. (Side 4)

INVESTORER STÅR PÅ SPRING TIL AT KØBE KAPITALFONDS OPKØBSFLOP

Konkursadvokater arbejder på at sælge virksomheden Sealing System, der krakkede efter mindre end halvandet års ejerskab under kapitalfonden Polaris. (Side 10)

ØRSTED VRAGER NYT HØJPROFILERET BRINTPROJEKT I MILLIARDKLASSEN

Ørsted trækker sig fra endnu et storstilet milliardprojekt. Samarbejdspartneren fortsætter alene. (Side 12)

PENSIONSKÆMPER KASTER 100 MILLIARDER IND I GRØNT INVESTERINGSRÆS

De danske pensionskasser fortsætter med at investere milliarder af kroner i den grønne omstilling. Valget går imod selskabernes pligt til at sikre det højest mulige afkast, påpeger en fremtrædende pensionsekspert. (Side 14)

.\\˙ MarketWire