Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo holder kortene tæt til kroppen om vægttabstablet

6/9 13:17

Novo Nordisk er tavs om næste skridt for sine tabletbaserede versioner af Semaglutid til behandling af svær overvægt. Det skriver branchemediet Medwatch, som forgæves har forsøgt at få et interview med selskabet om de fremtidige planer.

Novo har ellers gennemført flere dyre studier med tabletten, der udvikles i versioner på 25 milligram og 50 milligram. Senest blev et fase 3b-studie afsluttet med succes i juni, hvor 25 milligram-dosen blev testet. Men Novo ønsker ikke at oplyse, om det har indsendt markedsføringsansøgning for tabletten, skriver Medwatch.

Hos Sydbank vurderer Søren Løntoft Hansen, at Novos hemmelighedskræmmeri sker af hensyn til porteføljen og produktionskapaciteten.

- Det afspejler, at de lige nu sidder og vurderer hele porteføljen, og hvordan den skal formes de kommende år. Det er både de produkter, der er på markedet, og de produkter, der er under udvikling, og som har potentiale til at komme på markedet, siger Søren Løntoft Hansen til MedWatch.

Han peger desuden på, at Novo længe har haft svært ved at følge med efterspørgslen efter diabetes 2-midlet Ozempic og vægttabsmidlet Wegovy, der bygger på samme aktive stof som tabletterne, nemlig Semaglutid.

I forhold til den fremtidige lægemiddelportefølje mod svær overvægt, er Novo ud over tabletversionerne af Semaglutid, langt i udviklingen med kombinationsproduktet, Cagrisema, til behandling af svær overvægt. Og Novo arbejder også med lægemiddelkandidaten Amycretin ligeledes til behandling af svær overvægt.

Link til originalartikel: https://medwatch.dk/Medicinal___Biotek/article17397758.ece


.\\˙ MarketWire