Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Cheføkonom: Lunken jobrapport er ikke nok til at dulme recessionsfrygten

6/9 14:48

Fredag kom den længe ventede amerikanske jobrapport for august. Rapporten viste, at jobskabelsen for august måned var mindre end ventet, og det holder liv i frygten for recession, mener cheføkonom i Dansk Erhverv, Tore Stramer.

- Dagens jobrapport er til den svage side og vil desværre ikke bidrage til at dulme den recessionsfrygt, der har ramt de finansielle markeder. Som tingene ser ud nu, så er der desværre tegn på, at en relativt hård opbremsning har ramt det amerikanske arbejdsmarked hen over sommeren, skriver cheføkonom i Dansk Erhverv, Tore Stramer.

Tallene giver Federal Reserve anledning til at overveje en større rentenedsættelse, ved næste rentemøde i centralbanken senere på måneden, mener cheføkonomen.

- Som tingene ser ud nu, så er det nærmest 50/50, om der kommer en såkaldt stor rentenedsættelse på 50 basispoint til september, skriver Tore Stramer.

.\\˙ MarketWire