Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Europa/aktier: Britisk betting-virksomhed topper den europæiske handel

9/9 13:12

Den britiske bettingvirksomhed Entain topper mandag middag brede europæiske Stoxx 600, efter at virksomheden mandag har meddelt, at det atter er på vækstkurs.

I den anden ende falder den franske spilgigant Ubisoft til bunds, efter at de to seneste udgivelser, Star Wars Outlaws og XDefiant har skuffet. Det har fået finanshuset Cantor Fitzgerald til at sænke aktieanbefalingen til "netraut" fra "overvægt".

Samlet set går Stoxx 600-indekset frem med 0,6 pct. til 509,57 mandag middag.

Det sker, efter en tilbagegang i indekset fredag, som fulgte den officielle beskæftigelsesrapport fra USA, der viste en mindre jobskabelse end ventet i august og en nedrevidering af tallene for juni og juli.

ENTAIN STIGER OVENPÅ HANDELSOPDATERING

Den britiske bettingvirksomhed Entain, som står bag bettingsider som Bwin, Ladbrokes og Partypoker, stiger mandag middag med 9 pct.

Det sker, efter selskabet er kommet med en handelsopdatering, hvor man kan meddele, at selskabet atter ser vækst i omsætningen i sin onlineforretning.

Entain-aktien stiger mandag med 9 pct. til 697 pence.

UBISOFT DALER TIL LAVESTE NIVEAU I TI ÅR

Franske Ubisoft Entertainment, der udvikler og sælger computerspil, dykker mandag 6,8 pct. til 13,72 euro på børsen i Paris. Det er det laveste niveau siden 2014 på børsen i Paris.

Baggrunden er en sænket anbefaling hos finanshuset Cantor Fitzgerald, der ser sløje udsigter for de seneste to udgivelser, Star Wars Outlaws og XDefiant.

På den baggrund er anbefalingen ifølge Bloomberg News blevet sænket til "neutral" fra "overvægt".

Ifølge Cantor Fitzgerald har Star Wars Outlaws, der blev frigivet i august, skuffet spillerne, hvorfor det meget vel kan skuffe i forhold til forventningerne, refererer nyhedsbureauet fra et notat.

Samtidig er der forlydender om, at antallet af spillere af XDefiant går stabilt ned ad bakke.

I analysen sænker Cantor Fitzgerald derfor også sit kursmål for Ubisoft til 17,6 euro fra 25 euro.

.\\˙ MarketWire