Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Europa/aktier: Tilbage i fremgang efter en hel uge med fald

9/9 17:58

Målt på det brede fælleseuropæiske Stoxx 600-indeks tog de europæiske aktiemarkeder mandag revanche efter en hel uge i streg med fald.

Senest fredag faldt indekset 1,1 pct. på foranledning af en skuffende amerikansk jobrapport for august.

Men mandag steg indekset 0,8 pct. til 510,70 med finans- og industriaktier i top og it og ejendomsselskaberne i bund.

Storbanken HSBC steg 1,9 pct.

Blandt selskaberne i toppen af det brede indeks steg den britiske bettingvirksomhed Entain, der står bag bettingsider som Bwin, Ladbrokes og Partypoker, 5,3 pct.

Det skete, efter selskabet kom med en handelsopdatering, hvor det kan meddele, at selskabet atter ser vækst i omsætningen i sin onlineforretning.

I bunden af indekset faldt franske Ubisoft Entertainment, der udvikler og sælger computerspil, 7,1 pct. på børsen i Paris. Det er det laveste niveau siden 2014.

Baggrunden er en sænket anbefaling hos finanshuset Cantor Fitzgerald, der ser sløje udsigter for de seneste to udgivelser, Star Wars Outlaws og XDefiant.

På den baggrund er anbefalingen ifølge Bloomberg News blevet sænket til "neutral" fra "overvægt".

Ifølge Cantor Fitzgerald har Star Wars Outlaws, der blev frigivet i august, skuffet spillerne, hvorfor det meget vel kan skuffe i forhold til forventningerne, refererer nyhedsbureauet fra et notat.

Samtidig er der forlydender om, at antallet af spillere af XDefiant går stabilt ned ad bakke.

I analysen sænker Cantor Fitzgerald derfor også sit kursmål for Ubisoft til 17,6 euro fra 25 euro.


.\\˙ MarketWire