Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, Parken og betalingsbalancen

10/9 06:32

BØRSEN

VINDLEVERANDØRER BLØDER PENGE: BEDRING LADER VENTE PÅ SIG

Leverandører til vindindustrien har tabt millioner gennem de sidste år. Kun fem ud af 15 virksomheder har leveret et overskud i de seneste regnskaber, viser en opgørelse. Aktieanalysechef i Sydbank vurderer, at hele industrien befinder sig i en "kæmpe indtjeningskrise." (Forside, tillæg side 4-5)

DEN DÅRLIGE STEMNING ER TILBAGE PÅ AKTIEMARKEDET

Aktiemarkederne har fået en dårlig start på september, og det skyldes især, at investorernes fokus har været gennem en kovending. Investorernes fokus er skiftet fra at være bekymret for inflationen til nu at være bekymret for den økonomiske vækst. (Side 4)

DER SKAL SÆTTES TURBO PÅ EU’S KONKURRENCEEVNE

EU har brug for yderligere investeringer på 800 mia. euro årligt, hvis europæisk konkurrenceevne skal reddes. Det fremgår af ny rapport fra italiensk topøkonom. (Side 6-7)

SOLIDE EKSPORTTAL ØGER OVERSKUD PÅ BETALINGSBALANCEN

Udviklingen vidner om en stærk dansk økonomi, siger økonomer, og med udsigt til fortsat eksportfremgang ser det lyst ud. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

DER SKAL SATSES PÅ INNOVATION I EU

En række toneangivende aktører i erhvervslivet reagerer på en ny rapport, der tegner et dystert billede af Europa, der sakker bagud i det globale kapløb. (SIde 6)

DBU-FORMAND ER OPTIMISTISK TRODS KOLD SKULDER FRA PARKEN

DBU lægger nu ekstra pres på at få udvidet landsholdets hjemmebane på Østerbro. Formand for DBU siger, at Parken skal give svar inden marts, om Danmarks nationalstadion kan blive udvidet til 50.000. Men presbolden får ikke Parken til at ændre mening. (Side 7)

FRYGT FOR OPBREMSNING I GLOBAL ØKONOMI SENDER OLIEPRISEN PÅ NEDTUR

Olieprisen sluttede sidste uge på det laveste niveau i tre år. Prisen har de seneste år svinget mellem 70 og 90 dollar pr. tønde med en bund omkring 70 dollar. Der skal ske noget meget dramatisk, hvis olieprisen skal falde yderligere derfra som f.eks. en recession i USA. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NOVO NORDISK KAN BLIVE EN VINDER I KAMPEN MOD FEDME

Den danske medicinalkoncern Novo Nordisk drømmer om at sælge slankepiller til millioner af svært overvægtige, men selskabets pilleprojekt bliver forbundet med farlige bivirkninger. (Forside, side 4-5)

OVERSKUDDET PÅ BETALINGSBALANCEN BOOMER

Danmarks Statistik har opjusteret overskuddet på betalingsbalancens for første halvår ganske betragteligt. (Side 8)

.\\˙ MarketWire