Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topdanmarks salg til Sampo glider igennem efter bred accept

11/9 06:35

Ejere med aktier svarende til 91,8 pct. af aktiekapitalen har accepteret finske Sampos bud på forsikringsselskabet Topdanmark.

Dermed vil Sampo samlet sidde på mindst 92,6 pct. af aktiekapitalen, og den finske koncern anser på den baggrund alle betingelserne for sit købstilbud for opfyldte.

Derfor vil købet blive gennemført i henhold til tilbuddet, de resterende aktionærer i Topdanmark vil blive tvangsindløst, og Sampo vil søge Nasdaq om en afnotering af aktien i Topdanmark.

Det fremgår af en meddelelse tirsdag fra Topdanmark.

- Baseret på en foreløbig og ikke-bindende opgørelse af accepter har Sampo modtaget accepter af købstilbuddet, der udgør 38.556.539 Topdanmark-aktier, hvilket sammen med de allerede af Sampo ejede Topdanmark-aktier svarer til ca. 91,8 pct. af den samlede aktiekapital og det samlede antal stemmerettigheder i Topdanmark, hedder det.

- Sampo har på den baggrund meddelt, at Sampo ved gennemførsel af købstilbuddet samlet vil besidde mindst 92,6 pct. af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Topdanmark eksklusive de 802.192 aktier ejet af Topdanmark på den givne dato.

Sampo vil ifølge købstilbuddet betale ejerne i Topdanmark 1,25 aktier i Sampo for hver aktie i Topdanmark. Det svarede på tidspunktet for aftalens indgåelse til en præmie på 26,5 pct.

Sampo har med betingelse af en afnotering af Topdanmarks aktie i København selv søgt og fået godkendt en børsnotering af sin aktie hos Nasdaq Copenhagen.

Tilbudsperioden startede den 9. august, og det endelige resultat af købstilbuddet ventes offentliggjort den 16. september.

.\\˙ MarketWire