Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Handlerne justerer porteføljen efter præsidentdebat: Ned med krypto og op med solenergi

11/9 13:06

Præsidentdebatten mellem demokraten Kamala Harris og republikaneren Donald Trump har fået handlerne til at gå porteføljen igennem.

Flere medier har efter debatten vurderet, at Kamala Harris kom bedst fra aftenens debat, og investorerne synes at være enige.

I det amerikanske formarked falder aktier med kryptoaktiviteter i parløb med kryptovalutaen bitcoin, mens særligt aktier inden for solenergi går frem.

Donald Trump har tidligere udkåret sig selv som en foregangsmand for kryptovalutaer som bitcoin, mens han har forholdt sig kritisk til bæredygtig energi og lovpakken Inflation Reduction Act, som han ifølge Bloomberg News har svoret at rulle tilbage, skulle han vinde præsidentvalget.

Kryptoaktier som Marathon Digital, Coinbase og Riot Platforms falder med 2,6-3,5 pct. i det amerikanske formarked, og bitcoin falder med 1,8 pct. til 56.530 dollar.

Imens stiger solenergiaktier som Solaredge Technologies, First Solar og Sunrun med 5,6-6,3 pct. forud for amerikansk børsåbning klokken 15.30.

.\\˙ MarketWire