Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo/DNB: Bivirkningsprofil for vægttabshåb lover godt for amylin-analoger

11/9 16:22

Bivirkningerne ved Novo Nordisks vægttabshåb Amycretin er på linje med andre vægttabsbehandlinger, og det lover godt for klassen af amylin-analoger som en potentiel næste generations behandling af fedme.

Det vurderer DNB's analytiker Rune Majlund Dahl efter præsentationen af bivirkningsprofilen for Amycretin ifølge Bloomberg News.

I studiet gav pillen anledning til kvalme hos 75 pct. af patienterne, 56 pct. oplevede opkast og 25 pct. forstoppelse ved den højeste dosis på to gange 50 milligram.

Der er også opmuntrende meldinger fra analytiker David Seigerman fra BMO Capital Markets, der vurderer, at sikkerhedsdataene ser ud til at være konkurrencedygtige med konkurrenten Eli Lillys fedmehåb Orforglipron.

Blandt de potentielle fedmebehandlinger baseret på amylin-analoger findes også danske Zealand Pharmas Petrelintid.

Både Novo og Zealand Pharma stiger da også onsdag. Med mindre end en time af handelsdagen tilbage øger Novo med 1,6 pct. til 889,30 kr., mens Zealand Pharma topper det danske C25-indeks med et plus på 4,5 pct. til 891,50 kr.

.\\˙ MarketWire