Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens danske avisuddrag med SAS, Ørsted, Vestas og Bavarian Nordic

12/9 06:54

BØRSEN

NY FORMAND I SAS: EFFEKTIVISERINGEN FORTSÆTTER

SAS har netop rekonstrueret selskabet, men indsatsen for at optimere forretningen fortsætter, fortæller den nye formand Kåre Schultz, der tidligere har haft topstillinger i Novo Nordisk, Lundbeck og Teva. (Side 4)

DERFOR STIGER VESTAS OG ØRSTED STORT EFTER VALGDEBAT

Vestas og Ørsted er de store vindere på det danske aktiemarked efter den amerikanske valgdebat mellem Kamala Harris og Donald Trump. Det skyldes øget tro på, at demokraterne og Kamala Harris kan vinde, og det anses som en fordel for grønne aktier. (Forside + side 6-7)

BENZINPRIS FALDER: MERE MEDVIND TIL FORBRUGERNE

Frygten for en amerikanske recession har sendt olie- og benzinprisen ned. Det giver en “almindelig” dansk familie en besparelse på mere end 2000 kr. om året. (Side 8)

INFLATIONSTAL FRA USA: PEGER MOD LILLE RENTEDYK I NÆSTE UGE

Investorerne indregner nu 85 pct. sandsynlighed for en lille rentenedsættelse i USA i næste uge efter en inflationsrapport tæt på det ventede. (Side 10)

SAMPO-DIREKTØREN VIL HAVE OVERDRAGELSE UDEN DRAMA

Flere Topdanmark-ledere vil få roller i Sampo, og kunder skal ikke mærke forandring i starten, lyder meldingen fra Sampo-topchefen Torbjörn Magnussen. (Side 19)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

USIKKERHED OM MILLIARDPOTENTIALE BAG BAVARIANS SENESTE KOPPESATS

Bavarian Nordic er hvirvlet ind i et politisk spil om priser og leverancer på sin eftertragtede koppevaccine. Derfor er salgspotentialet bag et nyt kæmpeudbud endnu usikkert, siger analytikere. (Side 4)

DOM MOD EKSTOPCHEF FÅR EKSPERTER TIL AT SPÆRRE ØJNENE OP

Den svenske landsret mener, at Birgitte Bonnesen, der er tidligere topchef i svenske Swedbank, vildledte offentligheden og investorerne. Tirsdag blev hun idømt fængsel for groft bedrageri. Ekspert kalder det "opsigtsvækkende". (Side 5)

HER BUGNER DET MED GRØN ENERGI, MEN GRØN MARKEDSFØRING ER "NÆRMEST DISKVALIFICERENDE"

USA’s førende olieproducent, Texas, har de seneste år haft et solcelleboom. Forklaringen er simpel, og markedsføringen lyder på sol og vind og god forretning frem for bæredygtighed, lyder det fra Anders Smith, direktør i den danske solcellevirksomhed Solarlab. (Forside + side 8)

BERLINGSKE BUSINESS

FYRET TOPADVOKAT FØLTE SIG RENSET AF UNDERSØGELSE. MEN TRE EKSPERTER KALDER KRITIKKEN ALVORLIG

En granskning af 12 konkurssager med relation til dokumentaren "Den sorte svane" har vist, at den fyrede topadvokat Nicolai Dyhr var inhabil i flere tilfælde. Alligevel har han erklæret, at der ikke er fundet "deciderede fejl" i hans arbejde. Tre juridiske eksperter ser dog på sagen med helt anderledes alvor. (Forside + side 4-5)

I EN USIKKER VERDEN ER DER GEVINST I MARKEDET FOR CYBERSIKKERHED

Forsvars- og våbenaktierne har i mange år været fy for investorerne, men siden Ruslands invasion af Ukraine har de genvundet accept og popularitet. Investeringsstrateg kalder det et "yderst relevant investeringstema". (Side 8-9)


.\\˙ MarketWire