Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med DSV, Novo Nordisk og Carlsberg

13/9 06:32

BØRSEN

DSV ER ET BØRSMIRAKEL: OPKØB HAR SIDEN 1995 SENDT AFKASTET OP PÅ 76.100 PCT.

Ingen anden dansk aktie kan måle sig med DSV-aktien, når det kommer til afkast. Et opkøb af DB Schenker kan bygge videre på den aktiehistorie, der har skabt et enormt afkast. (Forside, side 4)

ECB VIL IKKE LOVE NOGET

ECB satte renten ned. Og justerede lidt på forventningerne til vækst og inflation. Men der var ingen indikationer om fremtiden efter torsdagens rentemøde. (SIde 2)

DB SCHENKER-PRIS PÅ 104 MIA. KR. KAN VISE SIG AT VÆRE HØJERE

Meget kan ske med pris og løfter, inden DSV-ledelsen sætter den endelige underskrift på en købsaftale for DB Schenker. (Side 4)

ØRSTED SÆTTER ARBEJDET MED DANSK PRESTIGEPROJEKT I BERO

Ørsted sætter nu arbejdet med den næste fase af det store Green Fuels for Denmark-projekt i bero. Et projekt, som blev annonceret med partnere som A.P. Møller-Mærsk, Københavns Lufthavne og DSV. (Side 8)

NOVOS NY PILLE ER SIKKER OG KAN GIVE 25 PCT. VÆGTTAB

På en konference i Madrid har Novo Nordisk fremlagt nyt om den eksperimentelle vægttabspille amycretin. Udviklingsdirektør Martin Holst Lange er positiv, og det samme er investorerne. (Side 10)

CARLSBERG RYKKER TÆTTERE PÅ PEPSI – BLIVER PARTNER I TO NYE LANDE

Carlsberg vil fremadrettet sælge Pepsis produkter i ni lande. Bryggeriet planlægger at investere 750 mio. kr. i nyt produktionsanlæg. (Side 27)

TOPDANMARK-KØB SKUBBER TIL KONKURRENCEN

Sampos sammenlægning af If og Topdanmark kan udløse prisfald på forsikring, vurderer ekspert. (Side 30)

BERLINGSKE BUSINESS

SPÆNDING OM DSV'S GIGANTOPKØB

Det danske logistikselskab DSV er efter alt at dømme på vej til at overtage tyske DB Schenker for mere end 100 mia. kr. Lykkes det DSV at købe det tyske selskab, vil det være kulminationen på en omfattende proces, hvor DSV i flere år har arbejdet på at købe DB Schenker. Med opkøbet vil DSV, som startede med ni små vognmænd for 48 år siden, blive landets næststørste selskab. (Forside, side 4-6)

NATIONALBANKEN FØLGER ECB

Det var ikke overraskende, at Den Europæiske Centralbank (ECB) på torsdagens møde nedsatte renten med et kvart procentpoint. Som følge af fastkurspolitikken nedsatte Nationalbanken også sine officielle rentesatser. ECB fortsætter med ikke at sige noget om, hvor renterne skal hen. (Side 2)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NATIONALBANKDIREKTØR: EN REEL RISIKO, AT HACKERE LÆGGER BANKER NED

Tidligere handlede det om at holde hackerne ude af bankautomaterne og bankernes it-systemer. Men det er naivt at tro, at det er nok, mener den nytiltrådte nationalbank-direktør, Ulrik Nødgaard. Faktisk er risikoen så stor fra f.eks. russiske hackere, at vi er nødt til at forberede os på den dag, de lægger en dansk bank ned. (Forside, side 4-5)

DSV PÅ VEJ TIL AT BLIVE VERDENS STØRSTE

Ifølge medie vil Deutsche Bahn meget snart melde ud, at DSV har vundet kapløbet om at købe DB Schenker.. (Side 6-7)

.\\˙ MarketWire