Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab præsenterer lovende resultater med nytilkøbt lægemiddelhåb

16/9 06:37

Genmab har vist lovende resultater med lægemiddelkandidaten Rina-S til behandling af æggestokkræft.

Det fremgår af et fase 1/2-studie med Rina-S, som Genmab overtog i forbindelse med købet af amerikanske Profoundbio tidligere i år.

- Vi er opmuntrede over dataene fra dette igangværende fase 1/2-forsøg, der evaluerer Rina-S i en patientgruppe, der har behov for nye behandlingsmuligheder, og vi mener, at dataene understøtter potentialet for, at Rina-S kan udvise antitumoraktivitet ud over første generation af folatreceptor-alfa-baserede behandlinger, siger Jan van de Winkel, topchef for Genmab, med henvisning til konkurrerende lægemidler.

Han har allerede tidligere kommunikeret, at resultaterne danner basis for at indlede fase 3-studier med Rina-S senere i år.

I fase 1/2-studiet blev 42 patienter delt i to grupper, der fik Rina-S i doser på enten 100 milligram eller 120 milligram.

Patienterne havde tidligere modtaget omfattende behandling for æggestokkræft, og 95 pct. af patienterne i 120 milligram-gruppen havde ikke længere gavn af platinbaseret kemoterapi, oplyser Genmab.

Resultaterne viser en objektiv respons rate, det vil sige et komplet eller delvist respons, hvor tumoren reduceres, på 18,2 pct. i gruppen, der fik Rina-S i dosisudgaven på 100 milligram.

I dosisudgaven på 120 milligram var den objektive responsrate 50 pct.

Mere specifikt var der i gruppen, der fik 120 milligram, ét komplet respons og otte delvise responser, da resultaterne blev opgjort efter 24 uger. En patient fik forværret sin sygdom, og syv patienter havde stabil sygdom. En patient kunne ikke evalueres, oplyser Genmab.

.\\˙ MarketWire