Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sampo er klar til tvangsindløsning af de resterende Topdanmark-aktier

16/9 07:47

Finske Sampo ejer mindst 92,6 pct. af aktierne i forsikringsselskabet Topdanmark.

Det oplyser finnerne mandag morgen i den endelige opgørelse af købstilbuddet.

- Den finske koncern anser på den baggrund alle betingelserne for sit købstilbud for opfyldte, skriver Sampo i en meddelelse og fortsætter:

- Derfor vil købet blive gennemført i henhold til tilbuddet, de resterende aktionærer i Topdanmark vil blive tvangsindløst, og Sampo vil søge Nasdaq om en afnotering af aktien i Topdanmark.

Tilbudsperioden til aktionærerne i Topdanmark udløb den 9. september.

Sampo vil nu sætte gang i en tvangsindløsning af de Topdanmark-aktier, der ejes af de resterende minoritetsaktionærer i Topdanmark fra den 20. september.

Kursen per aktie i Topdanmark ved tvangsindløsningen er på 366,38 kr. svarende til 1,25 gange lukkekursen for Sampos aktier på 39,29 euro på børsen i Helsinki den 14. juni 2024.

- Tvangsindløsningsvederlaget afspejler dermed værdiansættelsen af Topdanmark-aktierne (herunder præmien på 27 pct.), som angivet i Topdanmarks meddelelse den 17. juni 2024, skriver den finske forsikringskoncern.

Det er planen, at Topdanmark skal afnoteres fra Nasdaq Copenhagen efter gennemførsel af købstilbuddet.

- Oplysninger om tvangsindløsningen af resterende Topdanmark-aktionærer og afnotering af Topdanmark-aktierne fra handel og officiel notering vil blive offentliggjort separat, skriver Sampo i den endelige opgørelse for købstilbuddet.

.\\˙ MarketWire