Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Demant udnævner Anne-Karen Hunt som ny chef for Diagnostics

16/9 10:45

Demant har udpeget Anne-Karen Hunt som ny chef for sit forretningsområde Diagnostics.

Samtidig indtræder den nye chef, der formelt får titlen president i Diagnostics, i Demants direktion, skriver selskabet i en meddelelse mandag.

Anne-Karen Hunt, der kommer fra Tyskland, overtager ansvaret for forretningsområdet fra Demants finansdirektør, René Schneider, der siden april 2023 har været midlertidigt indsat i rollen.

Den nye Diagnostics-chef har de seneste 20 år arbejdet for flere internationale medicoselskaber. Senest har hun været ansat i GE Healthcare som direktør for Ultrasound International-forretningen.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Demant. Kombinationen af en virksomhed med et ægte engagement i høresundhed, et stærkt formål om at lette livet for mennesker med høretaget og en lang historik med lønsom vækst er meget interessant for mig, siger Anne-Karen Hunt.

- I løbet af min karriere har jeg altid haft fokus på at forstå kunders behov som fundamentet for udvikling af forretningsstrategi, og jeg ser frem til at lære Diagnostics-forretningen bedre at kende og bidrage til dens fortsatte udvikling og succes, fortsætter hun.

.\\˙ MarketWire