Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Flügger har begrænset vækst drevet af tocifret salgsfremgang i Polen

16/9 11:32

Flügger kom ud af første kvartal af 2024/25 med en begrænset organisk salgsvækst på 1 pct. efter fremgang i det private segment, mens salget til de professionelle faldt i både Danmark og Sverige. Salget på de internationale markeder steg med 13 pct. organisk. Det fremgår af en kortfattet kvartalsopdatering, hvori forventningerne til hele året fastholdes.

Samlet steg omsætningen i første kvartal, der løb til og med juli, til 635 mio. kr. fra 621 mio. kr.

- Vi oplever stigende international efterspørgsel efter vores produkter, hvilket lover godt for vores ambition om på organisk vis at øge vores internationale tilstedeværelse. Som forventet er aktiviteten på de nordiske markeder stadig reduceret, særligt for de store byggepladser og hos de professionelle malere, siger Sune Schnack, administrerende direktør for Flügger ifølge meddelelsen.

Salget i Polen, der udgør størstedelen af salget på de internationale markeder, steg 18 pct. organisk til 144 mio. kr. og nærmede sig dermed salget på Flüggers næststørste marked - det svenske - hvor omsætningen faldt 4 pct. organisk til 150 mio. kr.

Salget på Flüggers største marked - det danske hjemmemarked - faldt 2 pct. organisk til 204 mio. kr.

For hele regnskabsåret 2024/25 fastholder Flügger forventningerne om en omsætning i niveauet 2200 til 2400 mio. kr. samt et driftsresultat (EBIT) på 75-95 mio. kr.

Flügger-aktien falder mandag 0,6 pct. til 342 kr., men aktien er ikke handlet efter Flügger offentliggjorde sin salgsopdatering.

.\\˙ MarketWire