Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

DSV: Ratingbureau ser risiko ved overtagelse af DB Schenker

16/9 17:23

Det er forbundet med risiko, når DSV med overtagelsen af DB Schenker kaster sig ud i sit største opkøb nogensinde.

Derfor kommer kreditvurderingsbureauet Moody's til at holde skarpt øje med den mindste slinger i valsen i processen med at integrere Schenker.

Det skriver Børsen.

Det skal ikke mindst ses i lyset af, at opkøbet også medfører et større tocifret milliardbeløb i gæld. Og netop Moody's har som kreditvurderingsbureau afgørende indflydelse på DSV’s mulighed for at optage gæld.

- Vi ser store fordele for DSV ved at fusionere med Schenker, ikke mindst på grund DSV’s stærke track record for opkøb. Men det er et meget større opkøb, end selv DSV’s seneste to store opkøb tilsammen. Det er mere komplekst, både på grund af størrelsen, og fordi der er så stor forskel i lønsomhed mellem DSV og Schenker, siger Daniel Harlid, senioranalytiker hos Moody’s, ifølge Børsen.

Hertil kommer planerne om på bare tre år at løfte indtjeningsmarginerne i DB Schenker til niveauet i DSV, hvilket svarer til en fordobling. Her er DSV også tynget af et benspænd i form af særlige sociale hensyn, som man har lovet at tage til de ansatte hos DB Schenker i Tyskland i de første to år. Det kan få betydning for de ventede synergier, skriver Moody's i en analyse.

.\\˙ MarketWire